- 21 Ocak 2024

- 192

- 22

- 18

- Konu Sahibi portakalcicegi2

Antalya da yaşıyorum ama Ankarada önerebileceğiniz tup bebek merkezi ve doktoru var mi yumurta kalitemde sıkıntı  var. Oyuzden merkez bizim için çok önemli.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Centrum Tüp bebek merkezi doktor Recai PabuccuAntalya da yaşıyorum ama Ankarada önerebileceğiniz tup bebek merkezi ve doktoru var mi yumurta kalitemde sıkıntı var. Oyuzden merkez bizim için çok önemli.
Bilkent şehir hastanesi Prof. Dr Şebnem ÖzyerAntalya da yaşıyorum ama Ankarada önerebileceğiniz tup bebek merkezi ve doktoru var mi yumurta kalitemde sıkıntı var. Oyuzden merkez bizim için çok önemli.
Sizin probleminiz neydi özel degilseCentrum Tüp bebek merkezi doktor Recai Pabuccu
AzospermSizin probleminiz neydi özel degilse
Bende duydum orayi ama cevremde giden duymadım oyuzden sordumCentrum Tüp bebek merkezi doktor Recai Pabuccu
Benim yumurtalarim kalitesizAzosperm
Siz memnun kaldınız mıBilkent şehir hastanesi Prof. Dr Şebnem Özyer
O konudada tecrübelerine güveniyorum oğlu Emre Pabuccu ile beraber çalışıyorlar bi araştırın isterseniz. Ankara'da seçenek çokBenim yumurtalarim kalitesiz
Memorial aygül hocaya gidiyorum tranferi bekliyorum. Titiz çalışıyorlar. Ekibi çok iyi. Ama doktor hanım biraz soğuk onu belirtmek isterim. Güveniyorum bilgisindBaşka önereceğiniz bir yer var mi
Evet ben memnun kaldım Şebnem hanımda çok çok iyi diğer personellerde çok iyi, özellerde paranızı Çar Çur etmeden önce, cüzi bir miktarla önce devlette ki hakkınızı bi kullanın derimSiz memnun kaldınız mı