Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle tüp Bebek tedavisi gören,görecek olan veya tekrar bu deneyimi yaşayan herkese bol dayanma gücü, sabır ve şefkatli insanlarla karşılaşma şansı diliyorum. Ben 2 yıldır Almanya da yaşıyorum ve burda tedaviye başlamak istedim ama tabiki daha ilerleyemeden vazgeçtim. Sebebi bol iğne ve ilaçtan sonra benden tam 11 adet yumurta alındı ve hepsi döllenmeye çalışıldı sonuç ne yazık ki her iki taraftada problem görünmüyor denilmesine rağmen hiçbiri döllenmedi.sonrasında bize genetik test yapın dediler. O da 2,5 ay sonrasında randevu bulabildik. Zaten 2,5 yıldır da uğraşıyoruz açıkçası. Kimse sorduysam neden hiç opu sonrası dondurulmadı yumurtan diye sordular ama sanırım bizim burası ülkem kadar iyi bilmiyor bu işi. Üzerimizde deney yapıyorlar gibi hissettim ve Ankara’ya gitmeye karar verdim çünkü teyzemde kalma şansım vardı ve orda bi doktor önerdiler ismi Prof. Dr Batuhan Özmen . Sizlerden ricam lütfen bu konuda bana bildiklerinizi anlatınız. Ekim ayında gitmem gerekecek ama yanlış ilerleyince insanın içinde korku oluyor. Nasıl bir doktor? Bilemiyorum. Yazarsanız çok sevinirim. Şimdi kendi yeri varmış diyorlar. İnternetten okunduklarımla sınırlıyım. Veya öneriniz varsa o da olur? Acill yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler