- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
İki güne bir kapı çalıyor yok ozurluler Derneğinde geldik yardım topluyoruz yok annesi ölmüş bir çocuk var ona para topluyoruz diye sürekli geliyorlar bugün gelen kadını kv kovdu devlet zaten yardım ediyor maaş bagliyolar diye ne parası topluyorsunuz dedi kadın kacarcasina cevap vermeden gitti 5 dk sonra kv markete gitti kadını görmüş birçok kişiyle şebeke gibi insanları kandiriyorlar. Paraları cebe indiriyorlar.sizede böyle gelip para isteyen insanlar var mı yoksa ankaraya özel bir durum mu NOT kadınlar acayip bakimlilar
Düzenleme geçen gün takım elbiseli elinde kırmızı güller olam biri geldi Zile bastı bastı bende kapı arkasından niye geldiniz dedim cevap bahçe düzenlemesi hakkında dedi bende eşim bana süpriz yaptı çiçek gönderdi sandım

gidermisiniz hemen dedim basmayın Zile dedim.kapıya kocaman Zile basmayın yapistirdim inş çözüm olur kv sağ olsun usenmeden gidip kirtasiteden aldı geldi.
Düzenleme geçen gün takım elbiseli elinde kırmızı güller olam biri geldi Zile bastı bastı bende kapı arkasından niye geldiniz dedim cevap bahçe düzenlemesi hakkında dedi bende eşim bana süpriz yaptı çiçek gönderdi sandım

Son düzenleme: