ankara da yardım bahanesiyle para toplanmasi

Ben losev ,çocuk esirgeme kurumuna yardım yapılması taraftarıyım orada ihtiyacı olan bir sürü çocuk var .
ama gerçek değil biliyor musunuz.
bizim eve iki gün arayla geldiler ekip aynı ekip ilk gün lösev dediler yardımda bulunduk ikinci gün kızılay ...
dün geldiniz lösev için dedik hayır gelmedim siz benzettiniz herhalde dedi gitti..

bizim eve iki gün arayla geldiler ekip aynı ekip ilk gün lösev dediler yardımda bulunduk ikinci gün kızılay ...
dün geldiniz lösev için dedik hayır gelmedim siz benzettiniz herhalde dedi gitti..
Bana da canim ilk gün verdik eşimle diğer günler gelince anladım ki sahte bü insanlar

evime taşınalı birkaç ay olmuştu mahalleyi pek tanımıyorum. kapı çaldı delikten baktım hiç dilenci tipli duruşlu bir kadın değil komşu sanılması daha olası bir tip.
açtım. öyle dilenciler gibi ağzının içinde mır mır etmeden
"merhaba komşu, ben karşıda oturuyorum hacı teyze gönderdi beni yardımcı olur dedi senin için, böbrek hastası bir oğlum var ölümlerden döndü (bu kısımda halk diliyle medikal bilgiler) çok şükür iyileşti ben de adak adamıştım. oğlum iyileşirse kapı kapı dolanıp dilenicem diye, adağımı yerine getirmeye çalışıyorum yardımcı olur musun? dedi. bende de 20 lira vardı çıkardım verdim.
aradan aylar aylar geçti. bir baktım facebookta liseden bir hocam bizimkiler-sabri bey edasıyla vermiş veriştirmiş. aynı bu yaşadığım olayı anlatıp "bir de böyle dilenciler türedi vs. v.s" diyor.
ben düştüm siz düşmeyin :KK33::rolleyes:

bir ara sosyal medyada afişleri vardı Lösev'in "kapınıza gelenlere inanmayın Lösev o yolla bağış toplamaz" gibi bi anafikri vardı. aklımda kalmış. yardım yapacaksam SMS noları ve internet siteleri daha güvenilir geliyor.

İki güne bir kapı çalıyor yok ozurluler Derneğinde geldik yardım topluyoruz yok annesi ölmüş bir çocuk var ona para topluyoruz diye sürekli geliyorlar bugün gelen kadını kv kovdu devlet zaten yardım ediyor maaş bagliyolar diye ne parası topluyorsunuz dedi kadın kacarcasina cevap vermeden gitti 5 dk sonra kv markete gitti kadını görmüş birçok kişiyle şebeke gibi insanları kandiriyorlar. Paraları cebe indiriyorlar.sizede böyle gelip para isteyen insanlar var mı yoksa ankaraya özel bir durum mu NOT kadınlar acayip bakimlilar

Düzenleme geçen gün takım elbiseli elinde kırmızı güller olam biri geldi Zile bastı bastı bende kapı arkasından niye geldiniz dedim cevap bahçe düzenlemesi hakkında dedi bende eşim bana süpriz yaptı çiçek gönderdi sandım :KK45::KK47::KK45:gidermisiniz hemen dedim basmayın Zile dedim.kapıya kocaman Zile basmayın yapistirdim inş çözüm olur kv sağ olsun usenmeden gidip kirtasiteden aldı geldi.

Bana da cok geliyolar hele bikere yüz ver herkese sylüyolar seni bikere gelmisti kadin ayni sekilde iste annesi babasi yok hasta cocuk vs verdim neyse bikac kez daha geldiler snra baktim arrdi kesilmeycek bos bulunup acsamda yok dedim vermedim.
Sonrasinda delikten bakip acmadim zaten.
Gecenlerde kapi caldi delikten baktim bi adam bazen byle araba cezasi vs getiriyolar ya onlar sandim actim elinde dosya vardi iste yardim vs basladi susmadi iyi dedim cikardim verdim boyama kitabi verdi cocuklara verirsnz diye bende yok.sagoln siz basksna verin dedim benm cocuklarm kucük zaten ne anlasnlar daha.boyamadan yok yok alin dedi zorla verdi elime .
Neyse aldim kapadim kapiyi bidaha acmiyorum kimseye.

Bende Ankara dayım katılıyorum temiz giyimli çok gelen var. bizde öyle kandırıldık bir dernek ismi söyledi aradım taradım yok öle bir dernek makbuz istedik günahı boynuma deddi.. kıyafet toplamay araç göndericez dedi ne gelen var ne giden.. geçen gün gene biri geldi makbuzlu hassas anımdaydım özürlüler derneğiyiz filan deyince verdim.. dernek ismi doğru çalışma evrağı filan vardı birde kendisi özürlüydü... napiyim kandırdıysa bile hakkım ona helal olsun..ama artık akıllandım.. kapıyı bile açmamak lazım

Ben acmiyorum cunku korkuyorum, bu zamanda kimseye guven olmuyor maalesef..
Aynen deterjan kokusunu degistiyoruz diye 3 koku varmis 2 3 kisi geliyolarmis iste bi markadan anket yapiyrz sizce hangi koku güzel diye koklatiyolarmis onlarda bayltici kokuymus.
Evi soyup gidiyolarmis.
Bu devirde korkuyo insan .
Bizim zile herkes basiyo genelde artik bktim bende otomatk icin bende basiyom otomatige derken.
Bigün zil caldi ben bastm otamatige ogünde otomatik bozlmus calismiyomus allahtan.
Baktim gelen giden yok balkona ciktm kim ooo diye bagrdim.
Bi adam apartman kapisindan az yürüdü asagidan bana bakti dik dik ses vermedi ama.siz mi bastnz dedim ses yok.
Sonra bikac kez kapiyi zorladi asagiyi acilmadi ben bakiyorum sonra cikti apartamnin önünden az karsiya gitti ama nasil korktum esimi ariyorum deli gibi oda acmiyo .
Adam karsida agacn altina gecti durdu bana bakiyo hala ben ariyorum acmiyo esim az bakti bakti surekli telefonla.aradgmi grnce yürüdü köseden kayboldu sonra esim aradi hemen gel dedim geldi ama adam kayboldu bidaha gelmedi allahtan nasil korkmustum.
Ben salakligmdan bide bisey dese kapiyi acardim belki allahtan otomatik bozuktu o gün.

Bende Ankara dayım katılıyorum temiz giyimli çok gelen var. bizde öyle kandırıldık bir dernek ismi söyledi aradım taradım yok öle bir dernek makbuz istedik günahı boynuma deddi.. kıyafet toplamay araç göndericez dedi ne gelen var ne giden.. geçen gün gene biri geldi makbuzlu hassas anımdaydım özürlüler derneğiyiz filan deyince verdim.. ama artık akıllandım.. kapıyı bile açmamak lazım

Ellerinde makbuz var ama gòsteris ne zaman para versem.makbuz vermediler.

Aynen deterjan kokusunu degistiyoruz diye 3 koku varmis 2 3 kisi geliyolarmis iste bi markadan anket yapiyrz sizce hangi koku güzel diye koklatiyolarmis onlarda bayltici kokuymus.
Evi soyup gidiyolarmis.
Bu devirde korkuyo insan .
Bizim zile herkes basiyo genelde artik bktim bende otomatk icin bende basiyom otomatige derken.
Bigün zil caldi ben bastm otamatige ogünde otomatik bozlmus calismiyomus allahtan.
Baktim gelen giden yok balkona ciktm kim ooo diye bagrdim.
Bi adam apartman kapisindan az yürüdü asagidan bana bakti dik dik ses vermedi ama.siz mi bastnz dedim ses yok.
Sonra bikac kez kapiyi zorladi asagiyi acilmadi ben bakiyorum sonra cikti apartamnin önünden az karsiya gitti ama nasil korktum esimi ariyorum deli gibi oda acmiyo .
Adam karsida agacn altina gecti durdu bana bakiyo hala ben ariyorum acmiyo esim az bakti bakti surekli telefonla.aradgmi grnce yürüdü köseden kayboldu sonra esim aradi hemen gel dedim geldi ama adam kayboldu bidaha gelmedi allahtan nasil korkmustum.
Ben salakligmdan bide bisey dese kapiyi acardim belki allahtan otomatik bozuktu o gün.

Aman Allah korusun. Ben hayatta acmam bakmam bile. Bana taksimde bi kadin tatlilik testi yapacakti hala aklima geldikce guluyorum :KK70::KK70:
Kadin cingene bama diyoki yeni piyasaya cikacak ürünün anketi. Tadina bakacaksiniz falan. Bi de konusmayi bile bilmiyor, zar zor anladim yani. Dedim he he ben de yedim zaten salak. Uzaklastim ordan :KK70:
Aman ha oyle bi seu koklama yeme bilmem ne gibi seyleri asla yapmamak lazim..

bir ara sosyal medyada afişleri vardı Lösev'in "kapınıza gelenlere inanmayın Lösev o yolla bağış toplamaz" gibi bi anafikri vardı. aklımda kalmış. yardım yapacaksam SMS noları ve internet siteleri daha güvenilir geliyor.
3 aylık dergi çıkarıyorlar ücretsiz dağıtım yapıyorlar orda hesap numaraları var adak tutarını bile belirlemiştir. 20 tl cok vermissin bana da benzer şeyler söyledi komşu gönderdi dedi çocuğun annesi ölmüş dedi hikaye bedava uydur uydur topla paralari

Bende Ankara dayım katılıyorum temiz giyimli çok gelen var. bizde öyle kandırıldık bir dernek ismi söyledi aradım taradım yok öle bir dernek makbuz istedik günahı boynuma deddi.. kıyafet toplamay araç göndericez dedi ne gelen var ne giden.. geçen gün gene biri geldi makbuzlu hassas anımdaydım özürlüler derneğiyiz filan deyince verdim.. dernek ismi doğru çalışma evrağı filan vardı birde kendisi özürlüydü... napiyim kandırdıysa bile hakkım ona helal olsun..ama artık akıllandım.. kapıyı bile açmamak lazım
Aynen şebeke canım yardım kamyonu gelecek dedi baktım kimse yok verme birdaha para canım. Ozurlulere zaten devlet herşeyini karşılıyor bunlar onları kullanrak para topluyor

Aman Allah korusun. Ben hayatta acmam bakmam bile. Bana taksimde bi kadin tatlilik testi yapacakti hala aklima geldikce guluyorum :KK70::KK70:
Kadin cingene bama diyoki yeni piyasaya cikacak ürünün anketi. Tadina bakacaksiniz falan. Bi de konusmayi bile bilmiyor, zar zor anladim yani. Dedim he he ben de yedim zaten salak. Uzaklastim ordan :KK70:
Aman ha oyle bi seu koklama yeme bilmem ne gibi seyleri asla yapmamak lazim..

Aynen canim devir cok kötülesti dikkat etmek lazim ne olduklari belli olmuyor.

Makbuz matbaa da bastirmislar gerçek degil

Dogrudur zaten vermiyolar herkesten para topluyolar bi nevi dilencilik yaptiklari.
Bunlar ama yalanla olmayan seylerle kandirip basklarinin haklarini yiyolar tamam belki verdigimiz büyük para degil ama sahsen ben 5 tl verdim günde 50 kisiyi kandirsa alsa 250 lira eder oda eder ayda 7.500 milyar yani bi ise girip niye bin bin besyuz tl calisim diyolardir böyle parayi vuruyolar zaten.

Dogrudur zaten vermiyolar herkesten para topluyolar bi nevi dilencilik yaptiklari.
Bunlar ama yalanla olmayan seylerle kandirip basklarinin haklarini yiyolar tamam belki verdigimiz büyük para degil ama sahsen ben 5 tl verdim günde 50 kisiyi kandirsa alsa 250 lira eder oda eder ayda 7.500 milyar yani bi ise girip niye bin bin besyuz tl calisim diyolardir böyle parayi vuruyolar zaten.
Milletvekili kadar maaş eder telefon dolandirociligindan milyonlar kazaniyorlar

Back
X