Ankara daki en iyi hastahane...

KUKLACI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
4
0
86
38
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim daha doğrusu ilk kez bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var.Ben doğumumu Ankara da yapmak istiyorum ve epidural normal doğum düşünüyorum bana hangi hastahanenin iyi olduğunu ya da doğum yöntemleri hakkında bilgi verir misiniz?Şimdiden çok teşekkür ederim bu arada 6 haftalık gebeyim:)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ablam Güven Hastanesi'nde yaptı doğumunu ve çok memnun kaldı.
Hiç bir sorun yaşanmadı, ama o sezaryanla yaptı doğumunu, size de hayırlı doğumlar a.s.

ankaradan 3 ay önce taşındım istanbula ve taşınmadan önce etlik lokman hekim hastanesine gidiyordum dr.sabahat hanıma.doktorumun ve hastanenin hastayla olan diyaloğu ilgisi yeterli gelmişti.ama doğumu nasıl yaptırıyorlar bilemem.

akay hastanesini tavsiye ederim.
doktorumda tolga ecemiş'ti. doktorumda, hemşirelerde herşey mükemmeldi.

cnm bende suanda güven hastanesine gidiyorum ve cok memnunum bi kac arkadasım güvende dogum yaptı ve hepsi cok memnun kaldı ama tabi sen bikirsin içinin rahat etmesi için gidip görürüsün emin olursun öyle karar verirsin yerimseniben allah saglık sıhatle kucagına almayı nasip etsin inş :ecrin_bebek::Saruboceq:

En iyiyi söyleyebilmek için hepsini denemiş olmak lazım.. Ama ben de gönül rahatlığı ile gittiğim hastaneyi önerebilirim..Ben HRS kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidiyorum..Sadece doğum hastanesi olması çok büyük avantajı...

cnm mrb ben hamile olmadan önce dıs gebelikte kutlugül hanıma gimiştim cok memnundum ama hamilelikten sonra güvene gittim ordanda cok memnunum. dedigin gibi sadece dogum hastanesi olması cok güsel bisey sakin güsel bi ortam peki dogum ücretleri hakkında bilgin varmı acaba

son zamanlarda aklıma takılan en önemli şey nerde nasıl doğum yapacağım fiyatları nedir??? bu HRS kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde doğum ve muayene ücretleri nasıl bilginiz varmı? yada diğer özel hastane doğum fiyatlarıyla ilgili olarak yazarsanız sevinirim hamişler...

Kızlar ben çıplak ücreti duymuştum, yani ssk, emekli sandığı ya da bağkur anlaşması nedir bilmiyorum...
sanırım 2600 civarı doğum ücretleri ama dediğim gibi nekadara iniyor bilmiyorum...

Ben de hastanenin sakinliğini, çalışanların nezihliğini ve yaklaşımını çok seviyorum, insana kraliçeymiş gibi davranıyolarkaydirigubbakcemile3

Canım en ıyısını bende bılmıorum tabı;
bılgı hastanesıne gıdıorum selÇuk bey, Şuana kadar bı sıkıntım olmadı...

DoĞum da normal 600 sezeryan 750 gıbı bı rakam demıŞlerdı...

ben de 11 martta akropol hastanesinde doğum yaptım. tüm ekip çok iyiydi. doktorum bülent bey. kesinlikle tavsiye ederim...

Arkadaşlar ben de İstanbul'dayım ama Ankara'da doğum yapmayı planlıyorum dolayısıyla gidip araştırma şansım pek olmadı. Epidural normal doğum düşünüyorum inşallah. Ankara'da doğum yapan arkadaşlar hastaneler ve doğum ücretleri ile ilgili bilgi verebilirler mi acaba?

Daha doğum yapmadım, hamileyim. Kontrollerim için Gazi Üniveristesi Tıp Fakültesine gidiyorum. Kendimde Gazi mezunu olduğum için hep orayı bildim. Çok memnunum genel olarak hastaneden. Zaten her zaman tercihim üniveriste hastaneleri olmuştur. Çok yakın arkadaşım doğumunu burda yaptı çokta memnun.

Hrs hastanesi ve şükran hanım diyorum isteyen bütün arkadaşlarımada tavsiye ederim bütün her konuda dahi bi doktor hem çok güler yüzlü hemde çok ilgili doğumda çok ağrısız geçiyor ertesi gün sanki hiç doğum yapmamış gibi kendinizi rahat hissediyorsunuz hrs de ise sanki eviniz gibi hemşireleride en az benim doktorum kadar çok ilgililer gelmek isterlerse yardımcı olabilirim

Kesinlikle AKROPOL HASTANESİ - BÜLENT ALP AYDIN.

1.000 TL EPİDURAL SEZERYAN fiyatı. Seçtiğin odaya göre fiyat artıyor.Standart Odalarda ;

Anne odası kapısının mavi / pembe tül ile süslenmesi
Oda içine 30 adet zararsız uçan balon öbecikleri
Takı yastığı

Artı odada plazma tv , banyo mevcut.

facebook grubumuza bakmak istersen .facebook.com/#!/group.php?gid=107062322668683&ref=ts

Dr.Bülent Alp Aydın Fan Club böylede aratabilirsin.

Merhaba
Doktor olarak kesinlikle Lina Kadın Sağlığı ve Şükran Çakmak derim.
Yenimahallede muhteşem bir Sağlık Merkezi .Kontrollerinizi Testlerinizi orada yaptırabilirsiniz.sonra istediğiniz hastanede Şükran Hocayla doğumunuzu yapabilirsiniz.
Doğum için de anlaşmalı hastanelerinden biri olan HRSyi önerebilirim.Ama doğumunuzda Şükran Hoca olması şart...
Bence Lina ve Şükran Hanımla yola çıkın sonra zaten O en uygun ekibin bulunduğu en iyi olacak hastaneyi tavsiye edecektir.(hemde diğer doktor ve hastaneler gibi sizi sadece ve sadece cüzdan olarak görmeden)

arkadaşlar merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim 5 haftalık hamileyim ankarada önerebileceğiniz hastahae var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…