Ankara Detaylı Ultrason Tavsiyeleri

Cumartesi ben gidicem kızlar, Prof özgür Deren’in kliniğine, ayrıntıları yazarım ultrasondan sonra
Fiyat ne kadar canim bana da doktorum 3 hafta sonra yaptir dedi randevu bulabilir miyim acaba. Senden haber bekliyorum.

650 lira için konuştuk canım ama riskli gebeliklerde çok iyi bir isim Yani aslında perinatolog özgür hoca, bizim 16 haftalık iken bi kaybımız olmuştu o yüzden doktorumuz özgür hocaya yönlendirdi işini çok iyi yapar diye, fiyat biraz fazla ama imkanın varsa randevu alabilirsin tabiki, ben cumartesi için salı günü randevu aldım

650 lira için konuştuk canım ama riskli gebeliklerde çok iyi bir isim Yani aslında perinatolog özgür hoca, bizim 16 haftalık iken bi kaybımız olmuştu o yüzden doktorumuz özgür hocaya yönlendirdi işini çok iyi yapar diye, fiyat biraz fazla ama imkanın varsa randevu alabilirsin tabiki, ben cumartesi için salı günü randevu aldım
Sağol canim yardımcı olduğun için benim de 8 haftalik kalbi durdu bir kurtajim var rabbim sağlık sıhhat versin yavrularimiza. Her randevuya korkuyla gidiyorum inan. İnşallah hep güzel şeyler duyalim hamileligimiz boyunca.

Amim canım benim, hepimize sağlık içinde kavuşmayı nasip eder rabbim inşallah kuzum

Ben Servet Ünsalda Ali İPEK hocaya gittim fiyatı çoğu yere göre uygun güzelde inceliyor raporunu fotoğraflarını ve cd veriyor ücreti 280tl idi nakit alıyorlar sadece

Ben Servet Ünsalda Ali İPEK hocaya gittim fiyatı çoğu yere göre uygun güzelde inceliyor raporunu fotoğraflarını ve cd veriyor ücreti 280tl idi nakit alıyorlar sadece
Ben de ona gittim memnun kaldım

ne zaman gittiniz acaba ben geçen gün aradım 370 tl fiyat verdiler. bir yanlışlık mı var?

Back
X