• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Devlet Doğum Hastane, Doktor Önerisi

Nihan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
18
2
1
33
Merhaba arkadaşlar. 8. Haftadayım. Doğum paketi düşünüyorduk özelde ama güvenemiyorum. Bebeği doğduktan sonra kğveze alıyorlar çoğu zaman sanırım devlet para ödüyor bebeğe kaldığı hergün. Bu beni çok tedirgin ediyor. Foğumu özel hastanede yapmak istihorum eşim de yanımda olsun istiyorum ama bebeği para için küvezde tutma ihtimali çok kötü. O yüzden artık devlet de bir seçenek. Lütfen bilgisi olan araştıran yazabilir mi? Bilgileriniz çok önemli. Ankara'da devlet hastanesi, doktor önerisi yazın lütfen. ❤️

Merhaba arkadaşlar. 8. Haftadayım. Doğum paketi düşünüyorduk özelde ama güvenemiyorum. Bebeği doğduktan sonra kğveze alıyorlar çoğu zaman sanırım devlet para ödüyor bebeğe kaldığı hergün. Bu beni çok tedirgin ediyor. Foğumu özel hastanede yapmak istihorum eşim de yanımda olsun istiyorum ama bebeği para için küvezde tutma ihtimali çok kötü. O yüzden artık devlet de bir seçenek. Lütfen bilgisi olan araştıran yazabilir mi? Bilgileriniz çok önemli. Ankara'da devlet hastanesi, doktor önerisi yazın lütfen. ❤️
Özelde doğurdum gerekmediği sürece küveze almıyorlar kaldığı gün belli süreyi aşınca ücret alıyorlar ama o kadar kalmıyor 5 gün kaldı benimki aşırı oksijen alıyordu ayrıyeten ücret almadılar doğum paketim vardı bu arada ama doktordan memnun değilim.

Özelde doğurdum gerekmediği sürece küveze almıyorlar kaldığı gün belli süreyi aşınca ücret alıyorlar ama o kadar kalmıyor 5 gün kaldı benimki aşırı oksijen alıyordu ayrıyeten ücret almadılar doğum paketim vardı bu arada ama doktordan memnun değilim.
Geçmiş olsun. Bebeğin ve sen nasılsınız?❤️ Neden doktorundan memnun değilsin?

Geçmiş olsun. Bebeğin ve sen nasılsınız?❤️ Neden doktorundan memnun değilsin?
Teşekkür ederim:) bebiş büyüdü 8 aylık oldu durumu gayet iyi 3 kilo doğmuştu 1 ay erken doğmasına rağmen. Şuan 10 kiloyu geçti şükür. Memnun olmama sebebim nst ye 32 haftada başlaması gerekiyordu ve aşırı bi ilgisi yoktu profesör doktor olmasına rağmen. 36. Haftada nst ye girdim eğer gitmeseydim kavga edecektim o gün zaten aşırı sancım vardı çocuğun suyu azalmıştı 34. Haftadan beri su iç dedi içtim daha da azaldı ve azalmasına rağmen de sokmadı nst ye buna sinirlendim 36. Hafta girdiğim gün tok karnına olmama rağmen acil sezaryana alındım

Ben de araştırıyorum yeni hamileyim ilk bebeğimiz olacak. Özel hastanede babanın yanında olması, oda süslemeleri ve sakinliği, fotoğraf çekimi imkanı hoşuma gidiyor. Sezaryenle doğum yapacağım ve riskli gebelik olarak geçiyor. İşler yolunda gitmezse diye korkuyorum erken doğum yaparsam özelde küvette bırakmak istemem. Etlik Şehirin aciline gittiğimde bile detaylıca güzelce incelediler. Bilkent şehirde normal doğumla başlayıp sonra sezaryene dönen arkadaşımın zor bir doğumu olmuş. Suda doğum, fotoğraf çekimi istiyordu ama acil sezaryene alınınca memnun kalmadığını söyledi. Bebekle ilgilenmelerini çok beğenmiş, hiçbir detayı atlamadan incelediler dedi.
Üniversite hastanelerini ve Etlik Şehiri araştırıyorum. Özelde de evime yakın olduğu için Ortadoğuya baktım ama sıcak bakamıyorum. Son kez Memorial araştıracağım doğum için. Gebelik takibimi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum

Merhabalar ben de doktor arayışındayım.

Ben de devlette özellikle Bilkent Şehir Hastanesinde müthiş travmalı iğrenç bir doğum geçirdikten ve bebeğimi kaybettikten sonra Bilkent Şehir Hastanesi ve devlet hastanelerine güvenemiyorum maalesef. Çünkü orada başıma o kadar çok şey geldi ki adım atasım gelmiyor. Ayrıca doktorların da hemşirelerin de ebelerin de o kadar ilgili olduğunu sanmıyorum yaşayarak görerek söylüyorum bunu "maalesef".

Hepimiz doğum yapacağız orayı düşünen vardır yoktur strese de sokmak istemem kimseyi ama benim yaşadıklarımı ve düşüncelerim bu yönde. Zaten doğum takip sırasında babanın bile muayeneye girmesine izin verilmiyor hatta katta erkek sinek bile istemiyorlar , ya bebeği beraber yapmışız zaten sen babayı neden almıyorsun muayeneye?! Sebebi hasta mahremiyetiymiş sen hasta mahremiyeti diye baba adayını muayeneye almıyorsun ama aynı anda içeriye 2-3 hasta alıyorsun nerde kaldı mahremiyet?! Bırakın allaşkına devlet hastanesinden iş çıkmaz.

Not: Elbette işini adam akıllı yapan birkaç tane doktor hemşire vs sağlık çalışanı vardır ama maalesef kurunun yanında yaşı da yakarak bunları söylemeliydim.

Özel hastanede doktorundan memnun olan perinatolog tavsiyesi verebilecek arkadaşlar varmıdır acaba?

Back
X