Ankara doğum doktoru önerisi

sevval1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
14
2
1
28
Merhaba yaklaşık 5haftalık hamileyim. Ankara içerisinde yakın zamanda memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı? Doğum paketi alıp memnun kalan ?

Son düzenleme:
Hastane olarak özel tercih ederseniz medicalpark keçiöreni gözüm kapalı öneririm. İlk bebeğimi de orada doğurdum şuan 2. De 4 haftaya orda olacak inşallah bu arada sezeryanım. İlgi alaka hijyen mükemmel. Doktor olarak şuan sevgi yıldırıma gidiyorum. Kendisini de öneririm ama biraz yoğun bir doktor. Biz ekimde paket yapmıştık 15.500 dü. Şuan ne kadardır bilmiyorum.

Hastane olarak özel tercih ederseniz medicalpark keçiöreni gözüm kapalı öneririm. İlk bebeğimi de orada doğurdum şuan 2. De 4 haftaya orda olacak inşallah bu arada sezeryanım. İlgi alaka hijyen mükemmel. Doktor olarak şuan sevgi yıldırıma gidiyorum. Kendisini de öneririm ama biraz yoğun bir doktor. Biz ekimde paket yapmıştık 15.500 dü. Şuan ne kadardır bilmiyorum.
Hastane fiyatları artmış ben geçen memoriali aradım normalde bizim sigortamiz karsiliyo değiştirdik sigortamiz tamamlayıcı ya çevirdik oda memorialde gecmiyo sigorasiz 825 liraydı en son geçen hafta aradım sordum Aygül hocanın muayene ücreti 1500 lira olmuş doğum parası da artmıştır doğal olarak

Benimde kesinlikle tavsiyeye ihtiyacım var. Medicalpark batıkent doktorlarımo önerir misiniz? Dr Gülenay Gençosmanoğlu öneren var mı?

Medicalpark Batıkent , dr. Neslihan Yerebasmaza gittim ancak biraz insanı tersliyo birde ilk gebeliğim ben memnun kalmadım.

İlk bebeğimde çok araştırdım sizin gibi. Sonunda bir tavsiye üzerine Dr Fatma yazıcı Yılmaz ı buldum. İlk bebeğimi sağlıkla kucağma aldım. Şuan ikincikez hamileyim ve yine Fatma hocam takip ediyor. Öncesinde Sincan korudaydi. Şimdi özel muayenehanesinde. Sabırlı, bilgili ve çok tecrübeli bir doktor. Gebelik süresince her an yanınızda. Çok güzel bir kliniği var . Ben gözü kapalı kendisini tavsiye ederim. Kararınızı vermeden önce mutlaka kendisiyle görüşün derim

Benimde kesinlikle tavsiyeye ihtiyacım var. Medicalpark batıkent doktorlarımo önerir misiniz? Dr Gülenay Gençosmanoğlu öneren var mı?
Merhaba bu doktoru epey araştırdım ona gitmek istiyordum ama boş gününü bulamadık hiç. Siz gidebildinşiz mi

Back
X