Ankara doğum doktoru

Traviss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2021
103
156
53
34
Kızlar merhaba. Şu an 6+1 gebeyim daha çok yeni. Ankarada özelde doktor arıyorum. Önerebileceğiniz tecrübesi olan doktorları söyleyebilir misiniz? Doğum paketi almayı da düşünüyorum şu haftalarda erken mi sizce en uygun hangi haftalarda almak daha iyi olur?

Ben coşkun aydın diyorum, ankaradan tasinmadan once benim doktorumdu, cok memnundum

Merhaba askin güler var ben gitmedim ama arkadaskaeim gitmişti. Ben aydan biri ye gittim doğum yaptım ama biraz pahalı

Doktor olarak bir fikrim yok ama araştırdığımda doğum paketi için genelde 16.hafta sonrasını öneriyorlar. O zamana kadar olan testler de var tabii onları ayrı ödemek gerekeceği için siz bilirsiniz

Çok teşekkür ederim herkese. Aşkın Evren Güler hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda kızlar?

Bende senin gibi çok araştırmistim ilk dogumumda. En son sonunda Fatma yazıcı Yılmaz i tavsiye ettiler iyi ki de onunla yola devam etmişim şimdi ikinci kez gebeyim yine ondan doğum paketi aldım. Çok iyi bir doktor sabırla her türlü sorununuzu cevaplar rahatlatır doktor dan öte annem gibi 🥰 eli çok iyi ben çok memnunum gözü kapalı tavsiye ederim. Doğum paketi aldığınizda tüm testler klinikte yapiliyor ayrı bir para vermiyorsunuz. Doğum ücretinin artışlarından da etkilenmiyorsunuz. Bence çok avantajlı sadece doğum için hastaneye gidiyorsunuz.

Çok teşekkür ederim herkese. Aşkın Evren Güler hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda kızlar?
Takibimi ve doğumunu Aşkın hoca yaptı. Hiç strese sokmadan gayet güzel bir doğum tecrübesi yaşadım hamile kalsam yine ona giderim.

Takibimi ve doğumunu Aşkın hoca yaptı. Hiç strese sokmadan gayet güzel bir doğum tecrübesi yaşadım hamile kalsam yine ona giderim.
Merhaba aşkın hoca hamileliğin ilerleyen haftalarında da hasta kabul ediyor mu acaba bilginiz vsr mı, ben il dışından gelecegim memurum uzakta yaşıyorum doğumda ailemin yanında ankarada olacagım ilgili ve bilgili bir doktora ihtiyacım var🙏

Merhaba aşkın hoca hamileliğin ilerleyen haftalarında da hasta kabul ediyor mu acaba bilginiz vsr mı, ben il dışından gelecegim memurum uzakta yaşıyorum doğumda ailemin yanında ankarada olacagım ilgili ve bilgili bir doktora ihtiyacım var🙏
Bu konuda bir bilgim yok ben doğum yapalı 3.5 yıloldu ama tahminimce kabul eder diye düşünüyorum . Muaynehanesini arayıp bilgi alabilirsiniz

Ben de Hülya Kulaya gittim ilk muayenem için. Uzun zamandır instagramdan takip ediyordum oldukça ilgili muayeneleri uzun sürüyor falan diye çok övülmüştü. İlerleyen süreçte ondan doğum paketi almayı düşünüyorum şimdilik ama başka doktor da hiç araştırmadım. Araştırmalı mıyım kararsızım. 5+0 benimde

Back
X