• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elisgunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
9
1
1
33
Merhaba ankara da yaşayanlar 2018 'de doğum yapan yada şuan hamile olan arkadaşlarım ankarada özel hastaneye gidip memnun kaldınız doktor yada hastane var mi? Doğum paketi alan var mı?

Biz Esra Cabuk Comert e gittik paketler degisiyor hastanelere gore gore kardesim icin gittik arastir istersen.

Muayenesi ne kadar doğum paketi mi aldınız?

Ekonomik paket olarak

Benim allianz sigorta şirketinden doğum paketim var
Geçen yıl başlattım 12 ay bekledim
12. Aydan sonra hamilelikte 10 gebelik takibi ve Doğum ile tahlilleri karşılıyormuş.

Şu an onu kullanıyorum ama hastanenin kendi paketi de varmış. Bugün söylediler ama fiyatını sormadım

Dışarıdan sgk anlaşması ile muayene olursanız da muayene ücreti 120 tl sanırım

Benim allianz sigorta şirketinden doğum paketim var
Geçen yıl başlattım 12 ay bekledim
12. Aydan sonra hamilelikte 10 gebelik takibi ve Doğum ile tahlilleri karşılıyormuş.

Şu an onu kullanıyorum ama hastanenin kendi paketi de varmış. Bugün söylediler ama fiyatını sormadım

Dışarıdan sgk anlaşması ile muayene olursanız da muayene ücreti 120 tl sanırım
Hangi hastane

Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık gebeyim. Çok doktor ismi araştırdım burada yazılan herkesin ismini araştırıp soruşturdum. Sonunda koru hastanesinde zahide hanımda karar kıldım. Daha bugün muayeneye gittim. Gerçekten çok memnun kaldım. Doktor tavsiyesi isteyen varsa öneririm zahide hanımı.

Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık gebeyim. Çok doktor ismi araştırdım burada yazılan herkesin ismini araştırıp soruşturdum. Sonunda koru hastanesinde zahide hanımda karar kıldım. Daha bugün muayeneye gittim. Gerçekten çok memnun kaldım. Doktor tavsiyesi isteyen varsa öneririm zahide hanımı.

Koru da geçen sene Nisan ayında doğan bebeğe karşı tutumlarına rağmen mi Koru yu tercih ettiniz Yürek yemiş gibi gördüm sizi. Valla iyi cesaret...

Aslında haklısınız bende önce çekimserdim ama orda sonrasında doğum yapan çok arkadaşım oldu, bende tavsiye üzerine gittim, arkadşlarımın hepside sağlıklı bir şekilde güzel doğum yaptılar, onlardan cesaret aldım bende.. bilmiyorumki bu olay aslında biraz doktorla arandaki bağ gibi geliyor bana, doktorunu seversen ona güvenirsen herşey aslında daha kolay olur sanki. bir de zahide hanım nisandan sonra başlamış, o olayla ilişkisinin olmaması da bana ayrı güven veriyor.. Allah hepimize sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza almayı nasib etsin..

Koru da doğum için birçok arkadaşımdan olumlu geri dönüşler aldım. Hala da oradaki uzman doktorlar giden arkadaşlarım var.Tabi Bahsi geçen olay üzücü ama biliyoruzki hamilelik sürecinde yaşanabilecek olumsuz durumlar da olabiliyor.Bu konuda anne adayları olarak bizler daha çok bilinçlenmeliyiz. O olaydaki doktor şuan orada çalışmıyor bildiğim kadarıyla ayrıca bu doktoru bağlayan bir durum hastaneyi bağlayan bir durum değil. Bunun bilincinde zaten artık herkes. Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Aslında haklısınız bende önce çekimserdim ama orda sonrasında doğum yapan çok arkadaşım oldu, bende tavsiye üzerine gittim, arkadşlarımın hepside sağlıklı bir şekilde güzel doğum yaptılar, onlardan cesaret aldım bende.. bilmiyorumki bu olay aslında biraz doktorla arandaki bağ gibi geliyor bana, doktorunu seversen ona güvenirsen herşey aslında daha kolay olur sanki. bir de zahide hanım nisandan sonra başlamış, o olayla ilişkisinin olmaması da bana ayrı güven veriyor.. Allah hepimize sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza almayı nasib etsin..
Elbette tercih meselesi. Ben üstüne para dahi verseler tercih etmem, sizin tasarrufunuz çevrenizin olumlu dönüşleri ile pozitif olur. Farklı bakış açıları. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Benim aklimda koru vardi fakat bir yakinim dogum ani ve sonrasinda sıkıntı yasayinca vazgectim. Su an tavsiye uzerine Ortadogu Hastanesi Dr. Gunnur Yuce’ye gidiyorum cok memnunum muayene ucreti 80tl idi 120tl ye cikti ayrica normal dogum yanlisi olmasi da guzel hakkimizda hayirlisi

Back
X