Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son paket fiyatı ne kadardıBiz Esra Cabuk Comert e gittik paketler degisiyor hastanelere gore gore kardesim icin gittik arastir istersen.
Ekonomik olarak mi soruyorsun kendi sectigine gore fiyat veriyorEn son paket fiyatı ne kadardı
Muayenesi ne kadar doğum paketi mi aldınız?ben şu an medicalpark ankaraya gidiyorum memnunum.
Ekonomik paket olarakEkonomik olarak mi soruyorsun kendi sectigine gore fiyat veriyor
Acikcasi fiyat konusunu enistemle konustular bende bilmiyorum tam olarak ama sorup yarin yazarim sizeMuayenesi ne kadar doğum paketi mi aldınız?
Ekonomik paket olarak
Muayenesi ne kadar doğum paketi mi aldınız?
Ekonomik paket olarak
2.çi doğumum sezaryanNormal doğum mu sezeryan mi düşünüyorsunuz?
Hangi hastaneBenim allianz sigorta şirketinden doğum paketim var
Geçen yıl başlattım 12 ay bekledim
12. Aydan sonra hamilelikte 10 gebelik takibi ve Doğum ile tahlilleri karşılıyormuş.
Şu an onu kullanıyorum ama hastanenin kendi paketi de varmış. Bugün söylediler ama fiyatını sormadım
Dışarıdan sgk anlaşması ile muayene olursanız da muayene ücreti 120 tl sanırım
Üstte yazmıştım medical park batıkentHangi hastane
Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık gebeyim. Çok doktor ismi araştırdım burada yazılan herkesin ismini araştırıp soruşturdum. Sonunda koru hastanesinde zahide hanımda karar kıldım. Daha bugün muayeneye gittim. Gerçekten çok memnun kaldım. Doktor tavsiyesi isteyen varsa öneririm zahide hanımı.
Koru da geçen sene Nisan ayında doğan bebeğe karşı tutumlarına rağmen mi Koru yu tercih ettiniz Yürek yemiş gibi gördüm sizi. Valla iyi cesaret...Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık gebeyim. Çok doktor ismi araştırdım burada yazılan herkesin ismini araştırıp soruşturdum. Sonunda koru hastanesinde zahide hanımda karar kıldım. Daha bugün muayeneye gittim. Gerçekten çok memnun kaldım. Doktor tavsiyesi isteyen varsa öneririm zahide hanımı.
Elbette tercih meselesi. Ben üstüne para dahi verseler tercih etmem, sizin tasarrufunuz çevrenizin olumlu dönüşleri ile pozitif olur. Farklı bakış açıları. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Aslında haklısınız bende önce çekimserdim ama orda sonrasında doğum yapan çok arkadaşım oldu, bende tavsiye üzerine gittim, arkadşlarımın hepside sağlıklı bir şekilde güzel doğum yaptılar, onlardan cesaret aldım bende.. bilmiyorumki bu olay aslında biraz doktorla arandaki bağ gibi geliyor bana, doktorunu seversen ona güvenirsen herşey aslında daha kolay olur sanki. bir de zahide hanım nisandan sonra başlamış, o olayla ilişkisinin olmaması da bana ayrı güven veriyor.. Allah hepimize sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza almayı nasib etsin..