Doğuma Hazırlık Ankara doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba ben 21 haftalık gebeyim Ankara da önerebileceğiniz eğitim ve araştırma hastanesi ve doktor var mı? Testlerimi devlet hastanesinde kontrollerimizi ise lokman hekim Sincan da yaptırıyoruz. Doğum için 2 bin küsür lira vermek istemiyorum açıkcası. Bi öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim. Fazla bi zamanımız kalmadı artık bi hastane ve doktor seçmem gerek ama çok kararsızım.:(

Merhaba ankara da yaşayanlar 2018 'de doğum yapan yada şuan hamile olan arkadaşlarım ankarada özel hastaneye gidip memnun kaldınız doktor yada hastane var mi? Doğum paketi alan var mı?
Vakit gecmis doktorunuzu buldunuz mu bilmiyorum ben suan Esra Cabuk Comerte gidiyorum dogum paketini aldik kontrollerime devam ediyorum.

Ankara’da özel hastanede Doğum yapan arkadaşlar hangi hastanede Doğum yaptınız ? Ben ilk çocuğumu Ankara medikal parkda yaptım ancak şimdi ikiz gebelik durum söz konusu hastane araştırıyorum önerilenizi alabilirmiyim cok sağolun şimdiden

Back
X