- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
Merhaba kizlar
Az cok hikayemi biliyorsunuz cogunuz asilama sonucu ikizlere gebeyim su anda. Kendi dktorum ozelde muaynesi cok pahali oldugu icin daha uygun fiyatli bir dr ve ayni zamanda perinatolog aramaktayim
Ozgur ozyuncu hocaya ulasmaya calisiyorum tabi hacetttepeye ulasmak ne mumkun
nasil ulasabilirim gidip hacettepeden direk randevu alabiliyor muyum telefonlarin hic birine bakan yok online da ise gebe zateb dolu kendi cagri merkezleri numaralari calmiyor bile direk sonlandirildi diyor.
Gazi de ise deniz hocaya alacagim tabi yine telefonlar kapi duvar direk muaynaneler cok pahali. Su anda baska bir sehirdeyim. Burda bir doktora gttm idra yolu enfeksiyonu kaptigim icin ilgi alaka super ve labaratuar tektikleri de uygun resmen ankara da somurulmusuz
fiyatlari gorunce şok oldum herseye 300 odedim cok makul bir rakam. Akaraya bakinca 800 tlden bahsediliyor muayne Beslenme programima kdr ayarladi. Smdi yardimlarinizi bekliyorum ankara icin tesekkurler 
Az cok hikayemi biliyorsunuz cogunuz asilama sonucu ikizlere gebeyim su anda. Kendi dktorum ozelde muaynesi cok pahali oldugu icin daha uygun fiyatli bir dr ve ayni zamanda perinatolog aramaktayim
Ozgur ozyuncu hocaya ulasmaya calisiyorum tabi hacetttepeye ulasmak ne mumkun

Gazi de ise deniz hocaya alacagim tabi yine telefonlar kapi duvar direk muaynaneler cok pahali. Su anda baska bir sehirdeyim. Burda bir doktora gttm idra yolu enfeksiyonu kaptigim icin ilgi alaka super ve labaratuar tektikleri de uygun resmen ankara da somurulmusuz