Ankara dr hakan uzun ameliyat olan var mı?

Mrvbtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
5
0
1
30
Arkadaşlar bir haftaya kadar dr Hakan Uzun a ameliyat olmayı düşünüyorum gün aldım doktorunla konuştum ama bi kararszlık korku hakim doktor beye daha önce ameliyat olan varsa bi mesaj atabilir mi acil lütfen ankarada ikamet ediyorum

Hakan uzun á Ameliyat oldunuzmu bende randevu aldım tavsiye edermisiniz n olduysanız ne ameliyatı oldunuz Acil yardım edin bana lütfen

merhaba forum yeni girdim ve gördüm bende 10 mayıs hakan uzun beye meme küçültme ameliyatı olacağım hakkında çok iyi şeyler duydum inşAllah ıyı olacak...siz ne yaptınız oldunuz mu memnunmusunz ben cok heyecanlıyım

Kızlar önümüzdeki ay için ancak randevu alabildim hakan beyden. Aşırı yoğun. Meme küçültme ameliyatı için görüşeceğim. Fiyat alabilen var mı?

Daha öncesinde Liv Hospital ile görüştük ortalama 12-15 bin civarı fiyat veriliyor.

Daha önce ameliyat olan ve fiyat verebilen varsa seviniri.

merhaba forum yeni girdim ve gördüm bende 10 mayıs hakan uzun beye meme küçültme ameliyatı olacağım hakkında çok iyi şeyler duydum inşAllah ıyı olacak...siz ne yaptınız oldunuz mu memnunmusunz ben cok heyecanlıyım
Merhaba ameliyat oldunuz sanırım çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır tecrübenizi paylaşabilir misiniz bende araştırma aşamasındayım

Hakan bey ile görüştük maalesef muayene olmak ayrı bir dert, sanki askeriye ye er gibi saatlerce sıra bekledik, 150TL muayene ğcretini ödedikten sonra ön muyene olduk ve fiyat verdi, 10.000-12.000 tl yi buluyor, ameliyat, slikon, sütyen, ansumanlar, konaklaması vs vs. Anlayacağınız özelden daha pahalı. Ha gerçekten işinin ehli biri gibi ilgili ve tecrübeli. Ama o fiyatlarabir çok özel hastanede aynı şekilde doç ve prof var yapan. Hem lüks konfor içinde istirhaat ediyorsunuz heme ilgi alaka 10 numara. Kararımı Liv den yana kullanacağım, haftaya randevu için gidiyorum.

Back
X