Ankara en iyi falcılar

Bazı insanlar böyle şeyleri hissedebilir gibi geliyor. Çıkmasa da insan çaresiz hissettiği anlara böyle şeyler duyma ihtiyacı hissediyor, bir nevi terapi gibi düşünebiliriz.
Bir nevi ameliyat olmayacağı gibi, bir nevi terapi de olmaz.

İnsanların, gerçekle yüzleşme yahut başetme iradesinde zaman zaman zayıflığa düşebilen canlılar olduğunu bilen açıkgözlerin, fırsattan istifade, sizi dolandırması olur.

Çaresiz hissedilen anlar, zor anlardır, çok haklısınız. Ama teselli ararken, dolandırılacaksınız, hepsi bu. Üç beş kez falcıya gittim sayarım deyip, o parayla çalın bir psikoloğun kapısını, dökün içinizi.

Hakikaten bir bakıp çıkacaksınız gibi duruyor, zira birazdan banlanabilirsiniz
Ben mi? konu sahibi mi? Bir kere konu BDV'de. Bana mı yazdınız? Dalga geçtiğim apaçık ortada değil mi? Kedim öldü bu sabaha karşı, insanların dertleri bana çok abes geliyor. Banlanabilirim belki ama bu üzüntüyle kimseye kibarlık yapasım gelmiyor, könuyu görmeyip geçmek gibi..... Şimdi insanlara bilhassa buraya girip kırıcı sert yorum yazanları, ya da en hafifi dalga geçenleri anlıyorum kimbilir içlerinde ne acılar ne öfkeler birikmiş.

edit: he bi dakika konu taşınmış, konu sahibi de duruyor .. demek banlanacak olan.... falcı olsaydım bilirdim...

Son düzenleme:
size niye diyeyim yahu, konu sahibinin kullanıcı adı "bi bakıp çıkıcam" ya hani ona gönderme yaptım. Kuşunuz için çok üzgünüm aynı acıyı ben de yaşadım günlerce ağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…