• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara en iyi tüp bebek doktoru ????

Ben Hulusi Zeybeloğlu Hoca'ya gidiyorum, mumnunum. Regli olmayı bekliyorum, regli ile beraber gideceğim ve başlayacağız yani umarım 🙏 Randevu bekleme süreleri bir hayli uzayabiliyor ama bence değer.

Ankara üniversitesinden Doç Dr. Yavuz Emre Şükür hocayı çok tavsiye ediyorlar. Bende gerekirse ona gideceğim.

Ahmet ERDEM-Mehmet erdem kardeşler NOVAART Klinik kesinlikle öneriyorum. Ben orada oldum tüp bebek tedavisi gebeyim şuan. Ahmet erdem Gazi üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı bu arada halen orada. Birde kliniği var tabi.

Ahmet ERDEM-Mehmet erdem kardeşler NOVAART Klinik kesinlikle öneriyorum. Ben orada oldum tüp bebek tedavisi gebeyim şuan. Ahmet erdem Gazi üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı bu arada halen orada. Birde kliniği var tabi.
Ayrıca ekibi kliniği herşeyiyle çok ilgililer ve bilgili. Ben çok memnun kaldım

Prof. Dr Ahmet Erdem kesinlikle :) düşük rezervim olduğunu öğrendiğimde çokta araştırma yapmadan ilk kendine muayeneye gittim. önce Allah sonra hocam sayesinde ilk denemede pozitifi gördük :) darısı sizlere olsun.

Bahçeci Ankarada Aytaç hoca😍 Kendine güveni yüksek ve bilgili bir hoca, arkadaş desem daha doğru olur, çok cana yakın ve güler yüzlü🙏

Ben Aytaç tohma hocanın hastasıydım, hamile kaldım. Yumurtalık rezervi düşük olan arkadaşımı ona yönlendirdim, bahçeci ankara tüp bebek merkezinde çalışıyor, oda hamile kaldı, aytaç hocayı öneririm

benim ankarada gitmediğim doktor kalmamıştır heralde.recai pabucçu yu yazanlar olmuş.aman sakın sakın hayatınızın hatası olur.beni 2023 yılında ameliyat etti o zamanlar gayet iyidi.sonradan süreç zorlaşmaya başladı sürekli kistim çıkıyordu hormonlarım bir türlü IVF e hazır olmuyorduki hazır embriyom olmasına rağmen bir türlü transfer yapamıyordu.neyse çok uzatmayım. yaklaşık 8 aylık bir süreç sonrasında tüp bebek uzun protokolle transfer aşamasına geldik.transfer günü kliniğe gittik. tam transfer yapılacağı sırada recai bey rahim ağzına takılan aleti takamadı o anda doktorlar hemşireler aşırı derecede panik oldu o kadar canım acıyorduki çığlık çığlığaydım yani. o sırada embriyomu getirdiler sonra döndü embriyologlara bağırdı niye getirdiniz be diye,sonra döndü bana bağırdı senin rahmin tersmiş takamıyorum kıpırdamaaa kıpırdmaaaaa diye bana nasıl bağırıyor. neyse aleti çıkardı ultrasyon aleti ile transfer yaptı güya.ben nasıl ağlıyorum ama sonrada dediki ALIN GÖTÜRÜN ŞUNU BENDEN BAHSEDİYOR.
bu adam benim 3 yıllık doktorum rahmimin ters olduğunu biliyorudu zaten ameliyatımı bile kendisi yaptı.nasıl böyle bir hata yapar. zaten arık bu yıl çok yaşlandı.ne yaptığını bilmeden hastaları muayene ediyor kime ne ilaç verdiğini bile bilmeyecek halde bunamış bir adam.benim hayatımı yaktı.son şansımı bir hiç uğruna elimden aldı.recaiye gitmek isteyen olursa bunları bilin.ilk başlarda siiznle inanılmaz ilgilenecelk sonrasında 200 kez gitsenizde sizi hatırlamayacak.bazen sen şimdi niye geldin yahu diye size soracak kadar patavatsız bir insan.

çok pişmanım keşke son zamanlardaki o heraketlerinden sonra embriyolarımı taşısaydım başka bir kliniğe.

Back
X