- 30 Ocak 2025
- 207
- 44
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Merhaba Ankara için en iyi tüp bebek doktoru sizce kim ? Düşük rezerv ve az yumurta var maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Ankara için en iyi tüp bebek doktoru sizce kim ? Düşük rezerv ve az yumurta var maalese
Hulusi zeyneloğluna gideceğim canım haziranda inşallahMerhaba Ankara için en iyi tüp bebek doktoru sizce kim ? Düşük rezerv ve az yumurta var maalesef
Recai PabuçcuMerhaba Ankara için en iyi tüp bebek doktoru sizce kim ? Düşük rezerv ve az yumurta var maalesef
Ayrıca ekibi kliniği herşeyiyle çok ilgililer ve bilgili. Ben çok memnun kaldımAhmet ERDEM-Mehmet erdem kardeşler NOVAART Klinik kesinlikle öneriyorum. Ben orada oldum tüp bebek tedavisi gebeyim şuan. Ahmet erdem Gazi üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı bu arada halen orada. Birde kliniği var tabi.
Hulusi hocayı bir daha düşünün derimHulusi zeyneloğluna gideceğim canım haziranda inşallah
Neden öyle dediniz acaba?Hulusi hocayı bir daha düşünün derim
Tolga hoca ile bir görüşün derim. Biraz pahalı ama ilgisini bilgisini görünce değer diyeceksinizMerhaba Ankara için en iyi tüp bebek doktoru sizce kim ? Düşük rezerv ve az yumurta var maalesef
Katılıyorumm bende orda tedavi gördüm şükürler olsın olumlu sonuc aldık ve gercekden cok ılgılılerAyrıca ekibi kliniği herşeyiyle çok ilgililer ve bilgili. Ben çok memnun kaldım