Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bende emel hocanin hastasiyim
25 ekimde asilamam yapildi 4 buyuk yumurtayla olmadiayni tarihlerde gitmisiz bilgi alisverisi yapalim :)
Tavsiye etmiyorum. Daha iyi bir merkez araştırabilirsiniz. Ben evime yakın ve Emel hanım güler yüzlü biri diye gittim ama gitmemeyi tercih derdim. bu ikinci tüp bebek denememdi. 1. sinde Kubilay vicdana gitmiştik. Ondan da memnun kalmadım. 5. gün transferi deyip 3. gün yapıyorlar. Emel hanım her yumurta takibim sırasında çikolata kistini görüp şok geçirdi. Her seferinde hemşire o zaten vardı demek zorunda kaldı. Yumurta toplama sonrası hayatımda yaşamadığım ağrıları yaşadım. Daha ehil ellere emanet etmemiz gerek kendimizi.
merhabalar bayadır sıteye gırmıyordum bende etımed hastanesı ust sokagında oturuyorum 2 asılalamda olumsuz oldu sızler neler yaptınız
Merhaba canim
Bebeğim 9 aylik oldu aşılama ile olmustu ınş rabbim sana da nasip etsin emel hanımla devam etmedim gebelik sürecinde
Tup bebek dusunuyor musun?
kac kere denedın pekı canım ve sorun neydı allah analı babalı buyutsun ıns
Teşekkürler allah sana da en kısa zamanda nasip etsin ınş.
Bende pko var ikinci asilamada oldu aslında buraya yazdığım ilk asilama aniden gelişmişti klomenle 4 yumurta olunca aşılama yapalım demisti emel hanım ama tutmadi ikinciyi gonal f le yaptırdık o tuttu çok şükür
Sizde problem ne?
insallah .
bizde esimin ılerı hareketlısı %0 benımde fsh:7.87 bırz yukselmıs benım ıcın bısey demedıler ama genede kafama takılıyor.
evet hayırlısı artık reglımı beklıyorumStres en büyük düşman kafana takma diycem ama elde olmuyor bazen ama herşeyin bir çözümü var tedavi ile düzelir ins
sen haklıymıssın bende tamamen bagımı kopardım o hastaneyleTavsiye etmiyorum. Daha iyi bir merkez araştırabilirsiniz. Ben evime yakın ve Emel hanım güler yüzlü biri diye gittim ama gitmemeyi tercih derdim. bu ikinci tüp bebek denememdi. 1. sinde Kubilay vicdana gitmiştik. Ondan da memnun kalmadım. 5. gün transferi deyip 3. gün yapıyorlar. Emel hanım her yumurta takibim sırasında çikolata kistini görüp şok geçirdi. Her seferinde hemşire o zaten vardı demek zorunda kaldı. Yumurta toplama sonrası hayatımda yaşamadığım ağrıları yaşadım. Daha ehil ellere emanet etmemiz gerek kendimizi.
Ama bu işler nasip işi. Bir kişinin olur başkasının olmaz.Tavsiye etmiyorum. Daha iyi bir merkez araştırabilirsiniz. Ben evime yakın ve Emel hanım güler yüzlü biri diye gittim ama gitmemeyi tercih derdim. bu ikinci tüp bebek denememdi. 1. sinde Kubilay vicdana gitmiştik. Ondan da memnun kalmadım. 5. gün transferi deyip 3. gün yapıyorlar. Emel hanım her yumurta takibim sırasında çikolata kistini görüp şok geçirdi. Her seferinde hemşire o zaten vardı demek zorunda kaldı. Yumurta toplama sonrası hayatımda yaşamadığım ağrıları yaşadım. Daha ehil ellere emanet etmemiz gerek kendimizi.