ANKARA ETIMED HASTANESİNE GİDEN VEYA DOĞUM YAPAN VAR Mİİİİİİ :)

Elif4549

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
75
30
88
35
5 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım yardimci olursanız çok sevinirim

iyi günler , şu an bende 6 haftalık hamileyim ve etimed hastanesini araştırırken senin mesajını gördüm. Merak ettim acaba etimede sen gittin mi ?

merhaba. Evimin dibinde ama yeterli bilgiye ulaşamadığüm için gitmedim. sincan koru ya gidiyorum.dr.hüseyin pehlivan a

Ben gidiyorum Etimede merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamak isterim gerçi daha doğurmadım ama
Hangi doktora gidiyorsunuz? Hastane nasıl ilgililer mi ?Ben doğum paketi almayı düşünüyorum o yüzden memnun kalamamaktan çok tedirgin oluyorum. Sizin doğuma az kalmış galiba :) Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin

Ahmet cingiye gidiyorum doktorumdan memnunum suleyman beye de bir kac kere gittim o doktorda iyi bir doktor ama ben ahmet beyle basladigim icin oraya devam ediyorum hastaneden memnunum dogum paketi varmi bilmiyorum ben yaptirmadim

Muayene ucretleri nasil diger tahliller ve usg icin extra ucret aliyorlar mi ? bende e.gul savci ya gitmeyi dusunuyorum onun hakkinda bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…