ANKARA etimesgut eryaman ümitköy kk anneleri 0-1 yaş oyun grubu / buluşma ?

gulnevar

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
177
60
318
Ankara
Kızlar daha önce böyle bir konu acıldımı bilmiyorum .Arattım ama sonuc cıkmadı eryaman ,etimesgut ,ümitköy taraflarında oturan annelerimiz oyuun grubu oluşturmaya ne dersiniz ? Eğer mevcut bir oyun grubunuz varsa bilgi verirmisiniz ? Eğer yoksa , bir grup oluşturabilir miyiz ? Sevgilerrr

Kızlar daha önce böyle bir konu acıldımı bilmiyorum .Arattım ama sonuc cıkmadı eryaman ,etimesgut ,ümitköy taraflarında oturan annelerimiz oyuun grubu oluşturmaya ne dersiniz ? Eğer mevcut bir oyun grubunuz varsa bilgi verirmisiniz ? Eğer yoksa , bir grup oluşturabilir miyiz ? Sevgilerrr

evet cok iyi olur ..kısa geziler de yapabiliriz

kızlar o zaman ramazan dönüşü başlayalım ben yer filan bakmıstım bigün toplanıp götürelim bebişlerimizi ne dersiniz ? günlere ve yerine karar verelm zaten sayıda zamanla artar yoksa evde bebekler anamızı aglatcak ben güc yetiremiorum artık

Canım nerde oturuyosunki ? ben ulasım acısından öle düşündüm görüşmek istersen görüşebiliriz :D

ankarada ulaşım çok kolay,hiç olmadı zar zor buluşuruz bir yerde sonra almaya gelen birimizin eşi dağıtır bizi evlere,yeterki ufaklıklar oynasın,hem bize de değişiklik olur

kızlar böyle olmicak oyun grubuna katılmak isteyten bana mail adresini atsın eger özelden mesaj atma sansınız yoksa bir sekilde arada bosluk koyarak mail adresinizi yazın ben hergun kontrol ediorum ve iletişme gecmek istioyurm artık bulusalım daa :D

Kızlar bir bulusabilsek valla ne uzel oılcak mailini yazan arkadasa mail attım ama yanlıs mail die ulasmadı ben kendi mailimi yazıyorum gkatılmak isteyenler bana mail atsın tellerini yazsınlar ben sizi ararım haslugtigiy@hotmail.com ben maillerimi sürekli kontrol eidorum

Back
X