- 6 Şubat 2012
- 164
- 27
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrblar. Ben 2 sene önce orda kontrole gittim bir bayan doktordu ve cok ilgilenmedi acikcsi.çatı muayenesi olmak istedim.öyle birsey yok o belli olmaz şimdi dar görünür doğumda acilir bilemeyiz dedi.
Dogumumu da orda yaptım 2 hemsire vardı afedersiniz ama resmen it gibiydi.doktorumda aynen beni azarladı sessiz sancı çekecekmisim! O adamı simdi görsem bogarim herhalde o anda sancimdan tinlamadim adamı.
2.hoşuma gitmeyen tarafta bir duvarın komple cam ve koridora bakiyo olmasıydı.gelen gecen herkes gördü Dogumumu.
3.su refakatçi kalmıyor özel odada kalabiliyordu sanirim.biri taşınmıştı odadan annesi kalacaktı yanında.
4.su gider gitmez hemsire makasla degilde eliyle yirtti asagiyi! Bide baya uzunca bir cubukla suyunuzu patlatıyorlar normalmis!birinin idrari cok diye idrar kesesini de patlatmislar.
Bir kişi de 32 haftalık bebeğini kaybetti Benim dogum yaptigim zamn..
Benim zübeyde hanım tecrübelerim bunlar..
yok cnm benim doğumum gayet güzel geçti 18 mayısda yaptım doğumumu normal oldu 2 doktor 1 ebe gidi doğumuma beş kuruş parada ödemedim açıkcası muaneyede gittigimde iyi ilgilendiler temizde biryer doğum odasıda koridorun sonunda cam falanda yok evet kapısı açık ama gelen geçende görmüyo kesiyide uyuşturarak makasla yaptı bişey hissetmedim ilgi alaka çok güzeldi doğumdan sonra doktorla sohbet ettik resmen
ne mutlu sana doğumun güzel geçmiş Allah analı babalı büyütsün....hangi hastanede doğum yaptığını ve doktorunun ismini öğrenebilirmiyim(18 mayısta yaptım demişsin bu hastane ismi falan mı yoksa doğum yaptığın tarih mi):26: