ankara etlik doğum evinde doğum yapan varmı??

nurum_

Bu Hayatda En Çok "ANNE" Olmayı Sevdim...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
164
27
118
bayanlar etlik doğum evinde doğum yapmış olan o hastaneye kontrole giden varmı yardımcı olursanız sevinirim şu anda 35 haftalık hamileyim özel doktora gidiyorum ama artık devlet hastanesinde devam etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :49:

Son düzenleme:
ben kontrole gidiyodum 37 haftama kadar gittim ama son gittigimde iki kadın gördüm birir sezeryan biri normal dogum yapmıştı ikiside yürüyemiyordu normal dogum yapanın bebeginin sag tarafı tutmuyo çünkü dogumda doktorlar fazla bastırmış ve hastaya al bebegini hacettepeye git demişler,sonra sıram geldi muayneye girdim bi kadın geldi bebegi karnında ölmüş dr git kürtaj yaptır dedi hasta şokta kadın aglıyo dr benim işim diri bebeklerle ölülerle deil diyerek hastayı tersledi kadın iyice kötü oldu neyse uzatmaya gerek yok ondan sonra bidaha etlik zübeyde hanıma gitmedim ha gidip memnun olanda var arkadaşım seçim senin

bu hafta kontrole etlik doğuma gittim ilgi alaka güzeldi ama bebişimin kilosunu söylemediler birde bana göstermediler olsun zaten az kaldı özelde doğum yapmak istemiyorum ama bu hastane hakkında bilgi almak istiyorum başka giden arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen

bu hafta kontrole etlik doğuma gittim ilgi alaka güzeldi ama bebişimin kilosunu söylemediler birde bana göstermediler olsun zaten az kaldı özelde doğum yapmak istemiyorum ama bu hastane hakkında bilgi almak istiyorum başka giden arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen

merabalar kendi açtığım konuya kendim cevap veriyim etlik doğumda doğum yaptım merak edenler olursa eger çok güzel hastane ne azarlama oldu ne bişey temizlerde öneririm özellere bi ton para verceginize burası geyet iyi bi hastane

Mrblar. Ben 2 sene önce orda kontrole gittim bir bayan doktordu ve cok ilgilenmedi acikcsi.çatı muayenesi olmak istedim.öyle birsey yok o belli olmaz şimdi dar görünür doğumda acilir bilemeyiz dedi.
Dogumumu da orda yaptım 2 hemsire vardı afedersiniz ama resmen it gibiydi.doktorumda aynen beni azarladı sessiz sancı çekecekmisim! O adamı simdi görsem bogarim herhalde o anda sancimdan tinlamadim adamı.
2.hoşuma gitmeyen tarafta bir duvarın komple cam ve koridora bakiyo olmasıydı.gelen gecen herkes gördü Dogumumu.
3.su refakatçi kalmıyor özel odada kalabiliyordu sanirim.biri taşınmıştı odadan annesi kalacaktı yanında.
4.su gider gitmez hemsire makasla degilde eliyle yirtti asagiyi! Bide baya uzunca bir cubukla suyunuzu patlatıyorlar normalmis!birinin idrari cok diye idrar kesesini de patlatmislar.
Bir kişi de 32 haftalık bebeğini kaybetti Benim dogum yaptigim zamn..
Benim zübeyde hanım tecrübelerim bunlar..

yok cnm benim doğumum gayet güzel geçti 18 mayısda yaptım doğumumu normal oldu 2 doktor 1 ebe gidi doğumuma beş kuruş parada ödemedim açıkcası muaneyede gittigimde iyi ilgilendiler temizde biryer doğum odasıda koridorun sonunda cam falanda yok evet kapısı açık ama gelen geçende görmüyo kesiyide uyuşturarak makasla yaptı bişey hissetmedim ilgi alaka çok güzeldi doğumdan sonra doktorla sohbet ettik resmen

Mrblar. Ben 2 sene önce orda kontrole gittim bir bayan doktordu ve cok ilgilenmedi acikcsi.çatı muayenesi olmak istedim.öyle birsey yok o belli olmaz şimdi dar görünür doğumda acilir bilemeyiz dedi.
Dogumumu da orda yaptım 2 hemsire vardı afedersiniz ama resmen it gibiydi.doktorumda aynen beni azarladı sessiz sancı çekecekmisim! O adamı simdi görsem bogarim herhalde o anda sancimdan tinlamadim adamı.
2.hoşuma gitmeyen tarafta bir duvarın komple cam ve koridora bakiyo olmasıydı.gelen gecen herkes gördü Dogumumu.
3.su refakatçi kalmıyor özel odada kalabiliyordu sanirim.biri taşınmıştı odadan annesi kalacaktı yanında.
4.su gider gitmez hemsire makasla degilde eliyle yirtti asagiyi! Bide baya uzunca bir cubukla suyunuzu patlatıyorlar normalmis!birinin idrari cok diye idrar kesesini de patlatmislar.
Bir kişi de 32 haftalık bebeğini kaybetti Benim dogum yaptigim zamn..
Benim zübeyde hanım tecrübelerim bunlar..

çok geçmiş olsun bu ne ya böyle kasap sanki allahından bulsunlar.söyleyecek söz yok Allah kimseye mıuhtac etmesin

yok cnm benim doğumum gayet güzel geçti 18 mayısda yaptım doğumumu normal oldu 2 doktor 1 ebe gidi doğumuma beş kuruş parada ödemedim açıkcası muaneyede gittigimde iyi ilgilendiler temizde biryer doğum odasıda koridorun sonunda cam falanda yok evet kapısı açık ama gelen geçende görmüyo kesiyide uyuşturarak makasla yaptı bişey hissetmedim ilgi alaka çok güzeldi doğumdan sonra doktorla sohbet ettik resmen

ne mutlu sana doğumun güzel geçmiş Allah analı babalı büyütsün....hangi hastanede doğum yaptığını ve doktorunun ismini öğrenebilirmiyim(18 mayısta yaptım demişsin bu hastane ismi falan mı yoksa doğum yaptığın tarih mi):26:

ne mutlu sana doğumun güzel geçmiş Allah analı babalı büyütsün....hangi hastanede doğum yaptığını ve doktorunun ismini öğrenebilirmiyim(18 mayısta yaptım demişsin bu hastane ismi falan mı yoksa doğum yaptığın tarih mi):26:

evet allahdan kortugüm gibi bi doğum geçirmedim doktorum orhan gelişen di ama doğumuma o girmedi etlik zübeyde hanımda yaptım doğumumu

Amin canim amin.birdaha büyük şehirde dogurmam:)hastaneyi modern yapicam diye açıkta doğurmak zorunda miyim:)

Back
X