Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesi

arkadaşlar buraya giden varmı yada dogum yapıp memnun kalan
merhabalar canım,
ben ilk bebeğimi etlik lokman hekim hastanesinde doğurdum. doktorum elif terzi idi. normal doğum yaptım. kendisinden ve hastaneden memnun kaldım. elif hanım yoğundur. kapısının önü hep dolu olur. beklemeyi göze alman lazım. aralarda doğuma gidebilir vs. yalnız iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. aynı doktorda doğum yapan arkadaşım da var, o da memnun kaldı. ben önerebilirim.

her hastasının dogumuna girmiyormu 38.haftama gircem ve fiyatı uygun oldugu için burda dogum yapmayı düşünüyorum

merhabalar...

ben 2,5 ay önce doğum yaptım o hastanede ve doktorumda Elir Terzi ydi. İnanılmaz memnun kaldım. evet tam randevu saatinde muayene olamıyosun bekliosun ama değer beklediğine (bence =) ) Hasta doktor ilişkisinden daha çok bi arkadaş bi anne gibiydi ... Annecim diye konuşurdu benimle :)

hastalarıyla alakadar ve güleryüzlü işinide çok ii yapıyo.her hastasının doğumuna giriyo gece kaç olursa olsun hemen gelir.
hayırlı doğumlar

merhabalar...

ben 2,5 ay önce doğum yaptım o hastanede ve doktorumda Elir Terzi ydi. İnanılmaz memnun kaldım. evet tam randevu saatinde muayene olamıyosun bekliosun ama değer beklediğine (bence =) ) Hasta doktor ilişkisinden daha çok bi arkadaş bi anne gibiydi ... Annecim diye konuşurdu benimle :)

hastalarıyla alakadar ve güleryüzlü işinide çok ii yapıyo.her hastasının doğumuna giriyo gece kaç olursa olsun hemen gelir.
hayırlı doğumlar

cevabın için teşekkür ederim canım içimi rahatlattın:34: dogum ücretinin içine neler dahildi benim ora hakkında bilgim yok şuanda yardımcı olursan sevinirim

canım 1.650 tl ödedik. herşeyi içinde zaten tek kişilik odalar ben epidural sezeryan oldum. Normal doğumun fiyatı tabiki daha düşüktür.Senin normal mi?

canım 1.650 tl ödedik. herşeyi içinde zaten tek kişilik odalar ben epidural sezeryan oldum. Normal doğumun fiyatı tabiki daha düşüktür.Senin normal mi?

daha belli degil bebegim halen dogum kanalına inmedi bekliyoruz sezeryanda olabilir normalde olabilir,sezeryandan sonra bi sıkıntın oldumu

keşke normal olsa adı üstünde normal doğum =) benim bebeğim kilolu bi bebekti günüm geçmişti ve ona rağmen ne açılma vardı nede bi sancı =) öyle olunca dr.um daha fazla beklemeye gerek yok bebek sıkıntıya girer zaten kilolu diyerek sezeryana aldı. sonrasında uyuşma gecince bel ağrım oldu ama en fazla 1 hafta içinde toparlanıyosun. Ama sezeryan olursa epidural iste komple uyuma o anı yaşamanı isterim çok acayip bi duygu =)

her hastasının dogumuna girmiyormu 38.haftama gircem ve fiyatı uygun oldugu için burda dogum yapmayı düşünüyorum

bende orda dogum yaptım benım doktorumda elif hanımdı memnun kaldım dogumum sabah 5 te oldu kendisi girdi doguma hastanenın sıstemı o skeıle zaten hangı doktora gıdıyosan o gırıyor doguma

2010 ylında 650 ödedik biz normal doğumdu yani içnde ekstra bısey yok canım bı yemek fılan verdıelr ıste cocuktan topuk kanı fılan alındı cocugun ılkkontrolu fılan oyle ben 1 gece kalmadım bıle durumum ıyı dıye cıkardılar :34:
hayırlı kolay dogumlar dılıyorum:emir_bebek:

Ben de Elif TERZİ de yaptım doğumumu hala çok dua ediyorum .Çok iyi bir hekimdir.Ve insana abla gibi kardeş gibi davranır onun yanında ben kendimi çok rahat hissediyordum .Kasmıyordum hiç normalde doktorlardan kasılırım . Çok iyi takip eder. Doğuma girdi.Normal doğum oldu benim .900 tl vermiştik geçen mart ayında. Tek kötü tarafı çok yoğun olması çok hastası olduğu için doğuma çok gidiyor ,randevuları geç oluyor o yüzden .Zaten randevuyu 1 ay önce alabilirsin ama ilk gebelikse salı ve cuma günleri aradan hasta alıyor.Dikişlerde vs. hiç sorun yaşamdım .Nasip olursa 2. doğumumuda onda düşünüyoruz.(Eşimde)

Eşimle beraber 1 odada sancı çektim öyle 5-10 kişi beraber sancı çekmiyorsun.

:16:

jassminnnn sorularıma sabırla cevap verdigin teşekkür ederim arkadaşım epidural istemiyorum azda olsa agrı çekmek istiyorum anne olcam sonuçta bunun bi bedeli olmalı
arcak81 t.ederim bende sizlerin tavsiyesi üzerine elif hanımı düşünüyorum ve yarına randevu aldım
catapot t.ederim açıklamaların için içimde lokman hekime dair kuşku yada şüphe kalmadı inş.benim eşimde yanımda olur Rabbim 2.çocuguda en kısa zamanda nasip eder inş.ilk dogumun gibi kolay ve güzel geçmesi dilegiyle
yarın elif hanımla ilk randevumuz var bakalım görüşlerimi eve gelir gelmez paylaşırım

cnm benim =) beni yanlış anladın ben sezeryan olursan epidural (yarım) iste demiştim normalde değil =) hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliorum =)

anladım canım bugün gittim elif hanım çok ilgili ve tatlı bi bayan ben çok memnun kaldım keşke daha önce gitseydim

anladım canım bugün gittim elif hanım çok ilgili ve tatlı bi bayan ben çok memnun kaldım keşke daha önce gitseydim

iyilikmeleği, canım yanlış hatırlamıyorsam sen şükran hanıma gidiyordun.
neden değiştirme ihtiyacı hissettin doktorunu?
menun kalmadığın bir şey mi oldu?

bende gebellik öncesi muayene için gittim şükran hanıma
bana biraz fazla rahat geldi.
pek ısınamadım. belki henüz gebelik olmadığı için rahat davranmıştır bilemiyorum
ama biraz hayal kırıklığına uğradım sanki.
senin de doktorunu değştireceğini duyunca iyice içime kurt düştü.

iyilikmeleği, canım yanlış hatırlamıyorsam sen şükran hanıma gidiyordun.
neden değiştirme ihtiyacı hissettin doktorunu?
menun kalmadığın bir şey mi oldu?

bende gebellik öncesi muayene için gittim şükran hanıma
bana biraz fazla rahat geldi.
pek ısınamadım. belki henüz gebelik olmadığı için rahat davranmıştır bilemiyorum
ama biraz hayal kırıklığına uğradım sanki.
senin de doktorunu değştireceğini duyunca iyice içime kurt düştü.

şükran hanıma degil canım güzin hanıma gidiyorum halende devam ediyorum ama orda dogum fiyatları çok uçuk oldugu için zübeyde hanımda dogum yapmaya karar verdim ordada bazı şeyler gördüm vazgeçtim lokman hekimin fiyatı uygun geldigi için gitmeye başladım

şükran hanıma degil canım güzin hanıma gidiyorum halende devam ediyorum ama orda dogum fiyatları çok uçuk oldugu için zübeyde hanımda dogum yapmaya karar verdim ordada bazı şeyler gördüm vazgeçtim lokman hekimin fiyatı uygun geldigi için gitmeye başladım[/QUOTE

anladım canım çok saol.
en azından doktordan bir şikayetin olmamasına sevindim.
anladığım kadarıyla senin doğumun yakın.
inşallah hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canım sana.
kendine çok iyi bak.
sevgilerle...

şükran hanıma degil canım güzin hanıma gidiyorum halende devam ediyorum ama orda dogum fiyatları çok uçuk oldugu için zübeyde hanımda dogum yapmaya karar verdim ordada bazı şeyler gördüm vazgeçtim lokman hekimin fiyatı uygun geldigi için gitmeye başladım[/QUOTE

anladım canım çok saol.
en azından doktordan bir şikayetin olmamasına sevindim.
anladığım kadarıyla senin doğumun yakın.
inşallah hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canım sana.
kendine çok iyi bak.
sevgilerle...

bide güzin hanımı dene istersen tavsiye ederim odası şükran hanımla karşıkarşıya lokman hekimdeki elif hanımda çok iyi onuda tavsiye ederim 38.haftamdayım doguma az kaldı:) t.ederim Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin :69:

Back
X