ankara etlik lokman hekim

slm canım doğum yapmadım ama duyduma göre lokman hekim hastaneleri pek güvenilir değil die biliyorum

Mrb arkadaşlar bende yeni hamileyim. Ankara da yaşıyorum Lokman hekim hastanesine gidiyorum. Bende oranın nasıl bir hastane olduğunu bilmiyorum.. Bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın

ben lokman hekim hastanelerine çok gittim biliyorum sincan'daki hastaneye gebelikte rutin kontrollere gidiyordum. doktor hanım iyiydi ama hastanenin anlayışı tam para tuzağı, o hastanede belki de geç teşhisten dolayı biricik halam öldü. Sonra gittiği gazi hastanesinde teşhis konuldu. Etlik lokman hekim hastanesinde 2008 yılında karnımdaki bebek için ayrıntılı ultrasona bakan bayan doktor çok iyiydi sadece. Sincan Lokman Hekim'e gidip doğumda bebeğini kaybeden, zor doğum yapanlar, bir çok şikayet duydum. Hiç tavsiye etmiyorum. İsminde bile meymenet yok. Aktar adı gibi Lokman Hekim... Sahtekarlıkları burdan belli oluyor bence...

slm, ben yeni dogum yaptim etlik lokman hekim hastanesinde dokturum elif terziydi ve cok memnun kaldim dogumu cok guzel yaptirdi. benim dogumdan sonra hiç bi agrim sizim olmadi dikislerde hiç bi problem yasamadim bebegim de cok iyi cok sukur benim yasadiklarim bunlar sonrasini bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam tekrar Elif terzi ye giderim Allah kolay dogumlar nasip etsin hepinize insallah bebeklerinize kavusursunuz :)

arkadaşlar ben de etlik lokman hekimde elif terziye gidiyorum şimdilik çok memnunum bi kere elif hanım çok tecrübeli bir bayan çok donanımlı belli. hiç oyalamıyor hep net cevaplar veriyor ve insanı rahatlatıyor. çok doğal işini iyi yapmak için elinden geleni yapıyor bence. hiç yapmacık değil. ama hastası fazla tabii çok uzun uzun muayene imkanınız yok onu söyleyeyim ama buna ihtiyacınız da olmaz çünkü kafanızdaki soruları bütünüyle cevaplar zaten siz sormadan kendi bütün soruları sorar size.cinsiyet tahmini konusunda da başarılı bence.11+5te bildi benimkini. muayene olmadan biraz bekleyebilirsiniz bazen yoğun bir bayan ama değer...

slm, ben yeni dogum yaptim etlik lokman hekim hastanesinde dokturum elif terziydi ve cok memnun kaldim dogumu cok guzel yaptirdi. benim dogumdan sonra hiç bi agrim sizim olmadi dikislerde hiç bi problem yasamadim bebegim de cok iyi cok sukur benim yasadiklarim bunlar sonrasini bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam tekrar Elif terzi ye giderim Allah kolay dogumlar nasip etsin hepinize insallah bebeklerinize kavusursunuz :)

canım normal doğum mu yaptın? bildiğim kadarıyla elif hanım sezeryana karşı çok önemli bir neden olmadıkça. bir de kaç gün yattın hastanede hastane odalarını görmedim ben. sen memnun kaldın mı ilgilerinden?bir de ne kadar ödedin toplamda doğum için?

canım normal doğum mu yaptın? bildiğim kadarıyla elif hanım sezeryana karşı çok önemli bir neden olmadıkça. bir de kaç gün yattın hastanede hastane odalarını görmedim ben. sen memnun kaldın mı ilgilerinden?bir de ne kadar ödedin toplamda doğum için?

slm, evet canim normal dogum yaptim zaten sezeryan söz konusu bile hiç olmadi, ben hastanede 2 gece kaldim normali 1 gece ama benim bebegim mememi tutmadi ilk basta ondan birakmadilar tutturmaya çalistilar gözetim altinda kalmasi lazim kan sekeri dusmesin de sonunda tuttu cok sukur suan emiyo :) hastane odalari tek kisilik rahat yani bide açilan tekli bi koltuk var yaninda kalanin için , normal deogum fiyati 560tl ama ben 2 gece kaldim ve bebegim emmedigi hiç kan sekeri dusunce küveze aldilar 1 gün biz toplam 760tl verdik yani yanlis hatirlamiyosam o civardi canim hayirli dogumlar insallah hayirlisiyla bebegini alirsin kucagina

slm, evet canim normal dogum yaptim zaten sezeryan söz konusu bile hiç olmadi, ben hastanede 2 gece kaldim normali 1 gece ama benim bebegim mememi tutmadi ilk basta ondan birakmadilar tutturmaya çalistilar gözetim altinda kalmasi lazim kan sekeri dusmesin de sonunda tuttu cok sukur suan emiyo :) hastane odalari tek kisilik rahat yani bide açilan tekli bi koltuk var yaninda kalanin için , normal deogum fiyati 560tl ama ben 2 gece kaldim ve bebegim emmedigi hiç kan sekeri dusunce küveze aldilar 1 gün biz toplam 760tl verdik yani yanlis hatirlamiyosam o civardi canim hayirli dogumlar insallah hayirlisiyla bebegini alirsin kucagina

canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sana da hayırlı olsun diyorum bebişinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasib olsun inşallah...

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmirum........

Merak ettim bu fatmaer kimmiş diye, Şubat ayında girip lokman hekimle ilgili ne kadar konu varsa hepsine aynı msj.ı yapıştırıp durmuş. Başka bir tek msjı bile yok. Ya çok canı yandı bir şeyden, ya da başka bir amacı var.

2007 senesinde ilk bebeğimin kalbi durdu 9+2 de elif hanım kendisi girerek kürtaj yaptı.

yine 2007 nin aralık ayında 2. bebeğimi kucağıma aldım elif hanıma gittim.

Şimdi 2. bebeğime hamileyim yine elif hanıma gidiyorum çok ama çok memnunum.

Evet biraz bekliyorsun ama beklemenin nedeni normal doğum taraftarı bir doktor olduğu için mesela senin randevun 11 de saat 11 de açılması tam olan bir normal doğum varsa mecburen onu tercih ediyor, yukarı kata normal doğumunu yaptırıp gözümün gördüğü terini bile silmeden hemen aşağı inip randevulu hastalarına gerekirse yemeğe gitmeden bakıyor.

Ben bu durumdan rahatsız değilim çünkü ilk doğumun sabah 8.20 deydi ama şimdi güm içinde mesela saat 14 te doğum yapmam gerekirse mecburen beni de bekleyecekler, hiç bir konuda anlayışlı olmasam da maalesef doğum konusunda anlayışlı olup sabırla bekliyorum.

Geçen muayeneye gittiğimde 40 dk. bekledim çünkü açılması tam olan 2 normal doğumu arka arkaya yaptırdı.

Hocam benim randevum geçiyor bırak doğurtma deme lüksümüz yok.

Back
X