Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm, ben yeni dogum yaptim etlik lokman hekim hastanesinde dokturum elif terziydi ve cok memnun kaldim dogumu cok guzel yaptirdi. benim dogumdan sonra hiç bi agrim sizim olmadi dikislerde hiç bi problem yasamadim bebegim de cok iyi cok sukur benim yasadiklarim bunlar sonrasini bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam tekrar Elif terzi ye giderim Allah kolay dogumlar nasip etsin hepinize insallah bebeklerinize kavusursunuz :)
canım normal doğum mu yaptın? bildiğim kadarıyla elif hanım sezeryana karşı çok önemli bir neden olmadıkça. bir de kaç gün yattın hastanede hastane odalarını görmedim ben. sen memnun kaldın mı ilgilerinden?bir de ne kadar ödedin toplamda doğum için?
slm, evet canim normal dogum yaptim zaten sezeryan söz konusu bile hiç olmadi, ben hastanede 2 gece kaldim normali 1 gece ama benim bebegim mememi tutmadi ilk basta ondan birakmadilar tutturmaya çalistilar gözetim altinda kalmasi lazim kan sekeri dusmesin de sonunda tuttu cok sukur suan emiyo :) hastane odalari tek kisilik rahat yani bide açilan tekli bi koltuk var yaninda kalanin için , normal deogum fiyati 560tl ama ben 2 gece kaldim ve bebegim emmedigi hiç kan sekeri dusunce küveze aldilar 1 gün biz toplam 760tl verdik yani yanlis hatirlamiyosam o civardi canim hayirli dogumlar insallah hayirlisiyla bebegini alirsin kucagina