ben ilk bebegım ıcın etlık zubeyde hanıma gıttım..sıze yasadıklarımı anlatıyım....gıtmeden bır arkadaşım bana gıtme pısman olursun demıstı neden dedıgımde ısıne gelmeyen noktalarda bebegı alıyorlar bu bır gerçek..ılk gıtım doktorun odasına gırdım bebek daha 3 haftalık 4 haftalık falan..haydaaaa yatış verdıler ıyı güzel kaldım 1 gun hastanede rezıllık mı dız boyu hastanenın tuvaletlerını gormenız lazımdı yerlede kanlar v.s hayır mıkrop kapma olasılığınız cok yüksek hadı onuda gecelım o kadar ılgısız hemsıreler gormedım karsımda bır arkadaş vardı kız bebegını dusurmus buraya gelmeden ufaktı kanamam buraya geldım daha da arttı dedı bana kız fenalaştı kolunda serumla onun yanındakı hasta müdahale ettı sabaha kadar garıbım kıvrandı durdu hemsıre mı tabı geldı sabaha kadar dayan kürtaja alıcaz dedı ama kopek mı var karsısında ınsan mı anlıyamazsınız yanı...esım kıyafet getırmıstı almadılar ıkı dakıka goruyum dıyorum yok refakatçı yok sadece oglen 14:00 da gorus saatı var oda 10 dk..sonra cocugumu alçağını soyledıler daha nıce orneklerıne sahıt oldum kadın kürtajdan yenı cıktı kanlı kanlı kadını altdan ultrasyona aldılar tabı vakıt kaybetmeden dinlenmeden benı de aldılar bılemem normaldede böyle mıdır...tabı kürtajın sersemlıgıyle ultrasyon odasında beklıyosunuz ama mınık bır oda ve ıcerde 15-20 kışı var ee herkes sıra bekliyor. ıkıncı kez hamıle kaldım .ahhh arkadaşlar ahhhhh elımden gelse ozele gıdıcem enazından yarı özele ama gel gör kı esım gıt herkes gıdıyo zubeydeye dıyo yapma etme dedıkce zubeydeye surukluyo...daha bunlar özetıydı yasadıklarımın adamlara acıle gıdıyorum çocuğuma bakın lekem geldı dıye adamlar senın cocugun alan yok dalga mı gecıyosunuz bıle demıslerdı cocugu gören kendılerı sonra sızofren yapan gene kendılerı taktır sızın hepsı mı bana denk geldı bılemem ama suan hıc bır sekılde gıtmek ıstemyorum o yere esımı ıkna edemiyorum maddı durumu var ama ssk varken ne dıye ozele harcıyalm dıyo cıldırcam