- 2 Mart 2018
- 1
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Aysemm_0606
-
arkadaşlar bildiğiniz iyi falcı var mı telefonda bakan çok ihtiyacım var lütfeennnMerhaba arkadaslar.yeni uyeyim.
Arkadaslarimin israrlariyla, hic inanmayarak, on yargilarla gecenlerde kizilay sakarya caddesinde Tarot Kafe'ye fal baktirmaya gittim.
Medyum Kuzey'e su fali baktirdim. Baktirdiktan sonra olacagini soyledigi seylere ilk etapta kendim dahi inanamadim. Ama bugun soyledigi her seyin ciktigini, oldugunu gorunce saskina dondum ve kendisini arayarak tesekkurlerimi ilettim.
Fal baktirmak isteyen, iyi medyum arayan herkese gonul rahatligiyla gitmelerini tavsiye ederim.
Benim var canim tanidigim tarot bakiyor soruna gore acilim yapiyorarkadaşlar bildiğiniz iyi falcı var mı telefonda bakan çok ihtiyacım var lütfeennn
TEŞEKKÜR EDERİM..BAKTIRDIĞIM FALCILAR VAR ONLARIN VADESİNİ BEKLEYECEĞİM...Benim var canim tanidigim tarot bakiyor soruna gore acilim yapiyor
canım iletişim numarası var mı sendeMerhaba arkadaslar.yeni uyeyim.
Arkadaslarimin israrlariyla, hic inanmayarak, on yargilarla gecenlerde kizilay sakarya caddesinde Tarot Kafe'ye fal baktirmaya gittim.
Medyum Kuzey'e su fali baktirdim. Baktirdiktan sonra olacagini soyledigi seylere ilk etapta kendim dahi inanamadim. Ama bugun soyledigi her seyin ciktigini, oldugunu gorunce saskina dondum ve kendisini arayarak tesekkurlerimi ilettim.
Fal baktirmak isteyen, iyi medyum arayan herkese gonul rahatligiyla gitmelerini tavsiye ederim.
Ankara karanfil sokakta falci sila ya baktıydınız mi peki?Merhaba arkadaslar.yeni uyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?