a.s.a.s.ben ankara gata da tüp bebek yaptırdım ve ilk denememdi ve hamile kaldım ama 1 aylık ken kaybettim ve tekrar yaptırmayı düşünüyorum benim gibi olupta gata da yaptıran varmı varsa bilgi alış verişinde bulunalım ve 2. denemem de şansım nekadar olur bilmiyorum acaba benim gibi olupta 2. denemesinde hamile kalan varmı benim gibi olan arkadaşlardan destek bekliyorum turkbayragi:içelim:
çok geçmiş olsun canım. 2009 da yazmışsın ama inşallah şimdi bebişin olmuştur. ben de ankara gatada tüp bebek tedavisine başlıycam. forumlara bakıyorum ama hiç yorum yok. arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın llütfen.tsklılar sgkya bağlanmalarına rağmen dışarı sevk alamıomuş sadece gatada tüp deneyebiliomuş yanlış bilmiosam. çok kalabalık gibi geldi. birileri cvplasıııın(((
ben haziranda yaptırdım. sonuç olumsuz. memnun kalmadım. hemsireler cok kotu. bır tek doç dr namık kemal duru hocayı begendım orada. gercekten cok ıyı bır hoca ama geri kalan ekıp cok kot davranıyorlar hastalara. benımle bırlıkte tedavı olan bır hasta kıbrıstan gelmıstı. transfer oncesi dr( namık hoca dısında bır hoca daha var ama adını hatırlayamadım) bağırıp hüngür hüngür ağlattı transfer öncesi... kızın moreli sıfıra düştü yani.Eğer raporla kullanabiliyosan hakkını orada öldürme derim.raporu eğitim hastanesi veya üniversiteden çıkartıp sgk anlaşması olan herhangi birtüp bebek merkezinde kullanabilirsin. askeri personelin gata da yaptırma zorunluluğu yok artık. yalnız gata sadece kendi yaptığı tüp bebek için rapor çıkarıyor. Ve gata artık başarılı bir merkez değil tüp bebek konusunda
Arkadaşlar gatada tüp bebek fiyatlar hakkinda bilgis olan lutfen paylasabilirmi internet sitesinde disardan gelenler icin 1650 dolar diyor halen bu fiyatmi acaba
çok geçmiş olsun canım. 2009 da yazmışsın ama inşallah şimdi bebişin olmuştur. ben de ankara gatada tüp bebek tedavisine başlıycam. forumlara bakıyorum ama hiç yorum yok. arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın llütfen.tsklılar sgkya bağlanmalarına rağmen dışarı sevk alamıomuş sadece gatada tüp deneyebiliomuş yanlış bilmiosam. çok kalabalık gibi geldi. birileri cvplasıııın(((
Arkadaşlar gatada tüp bebek fiyatlar hakkinda bilgis olan lutfen paylasabilirmi internet sitesinde disardan gelenler icin 1650 dolar diyor halen bu fiyatmi acaba