ankara gazi de rahim filmi cekinenler lutfen yardımmm..

karabiber89

❤❤çekirdek ailem❤❤
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
807
134
333
Merhaba kizlar.ben pzt gunu gazi hastanesinde rahim filmi cektirecegim.cok korkuyorum..orada cektiren var mi ?anesteziyle yapiyorlar mi? ilgililer mi ne biliyim cok sancılı bir islem mi ? Bide ssk karsılıyo mu lutfen bilenler yardimci olsun arkadaslar..

canım korkma bak ben çok yerde okudum öyle korkulcak bi acı yokmuş tabiyki canı acıyormuş insanın ama zaten 5-10 dakkalık bi işlemmiş ve vajinal muayene yaptıranlar onuda yaptırır diyorlar...(ben yaptırmadım bilmiyorum) korkarak gitme ve direk bebeğinin olacagını düşün o sırada kendini rahatlat... kendini böyle hayal et hem rahim filminden sonra hamile kalan çok var bakarsın öbür ay hemen bebişin gelir...

Tesekkur ederim canım bi nebze rahatladi icim :) ahhh keske zaten tek tesellim bebis gelirse dusuncesi :) hakkimizda hayirlisi insallah en kisa zamanda bizde kavusuruz bebislerimize :)

kızlarrr ankara gazi hastanesinde rahim filmi çektirmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor , sistemi nasıl bilgi verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…