Tüp Bebek Merkezleri ankara gazi hastahanesinde prof. dr.mehmet erdem de tüp bebek yaptıranlar 2013

Selam ayşe_firuzem çok üzüldüm senin adına gerçekten süreç nerede ve nasıl olursa olsun çok yıpratıcı çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun inşallah iyi insanlar çıkarsın karşına Rabbim. Ben ilk denememi Mehmet hocada yapmıştım zaten pozitif sonuç aldım ama 1 hafta sonra düşük yaptım. Şimdi bekliyorum dondurulmuşlarla yola devam. Önceden de paylaşmıştım ben Mehmet hocayla karşılaştığım için çok şanslıyım. Çok iyi doktor olmanın ötesinde çok iyi bir insan. Hala bir sıkıntım olduğunda arıyorum danışıyorum. Tüp bebek merkezi de şahane :) ben çok memnun kaldım ve devam edeceğim

Selam ayşe_firuzem çok üzüldüm senin adına gerçekten süreç nerede ve nasıl olursa olsun çok yıpratıcı çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun inşallah iyi insanlar çıkarsın karşına Rabbim. Ben ilk denememi Mehmet hocada yapmıştım zaten pozitif sonuç aldım ama 1 hafta sonra düşük yaptım. Şimdi bekliyorum dondurulmuşlarla yola devam. Önceden de paylaşmıştım ben Mehmet hocayla karşılaştığım için çok şanslıyım. Çok iyi doktor olmanın ötesinde çok iyi bir insan. Hala bir sıkıntım olduğunda arıyorum danışıyorum. Tüp bebek merkezi de şahane :) ben çok memnun kaldım ve devam edeceğim

selam kardeşim sana da çok geçmiş olsun.gerçekten yaşadığımız bu süreçler çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
moralimizi yüksek tutmak ve her şeye rağmen güçlü olup mücadele etmek zorundayız.
inşaallah bu denemen hayırlısıyla pozitif olur.ben bu ara tedaviye bir süre ara verdim.çünkü çok yıprandım.
hakkımızda hayırlısı olsun.

selam canım acaba tedaviye başladın mı gelişmeler nasıl paylaşabilirmisin merak ettim.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH.

Snm gittim tüp bebeğe başlicaz önümüzdeki ay iyi biri samımi olamıyor işini bilen biri seni bilgilendiriyor beğendik Eşimle iyiydi yani şimdi dogum kontrol hapı kullanıyorum bitince başlicaz sen ne durumdasın cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Snm gittim tüp bebeğe başlicaz önümüzdeki ay iyi biri samımi olamıyor işini bilen biri seni bilgilendiriyor beğendik Eşimle iyiydi yani şimdi dogum kontrol hapı kullanıyorum bitince başlicaz sen ne durumdasın cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bir ay sonra düşünüyorum ama doktor konusunda henüz karar veremedim.mehmet erdem ve timur gürgan arasında kararsız kaldım.başarı yönünden ikiside çok başarılı bence.Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
inşaallah senin içinde tedavin hayırlı ve başarılı olur.Allah yar ve yardımsın olsun.

bende bir ay sonra düşünüyorum ama doktor konusunda henüz karar veremedim.mehmet erdem ve timur gürgan arasında kararsız kaldım.başarı yönünden ikiside çok başarılı bence.Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
inşaallah senin içinde tedavin hayırlı ve başarılı olur.Allah yar ve yardımsın olsun.

İnsallah cnm.mayis gelmek bilmez artik 😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam canım acaba tedaviye başladın mı gelişmeler nasıl paylaşabilirmisin merak ettim.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH.

Cnm Su an adetimi bekliyorum,edetle birlikte tüp bebeğe baslicaz bakalım biraz korkuyorum yumurta aldırmadan ama olsun👶ilerlemelerimi buradan paylasirim cnm sende bilgilendir ok 😘👶👶👶👶

Cnm Su an adetimi bekliyorum,edetle birlikte tüp bebeğe baslicaz bakalım biraz korkuyorum yumurta aldırmadan ama olsun👶ilerlemelerimi buradan paylasirim cnm sende bilgilendir ok 😘👶👶👶👶

merhaba bende ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum mehmet erdemi çok met etmişsiniz. son durumlarınızı merak ediyorum bende mehmet beye mi yoksa recai papuçcuyamı gitsem araştırıyorum bu ay ilk görüşme için ankara ve izmire(su hastanesi) gidcem. benim için önerilerinizi bekliyorum.

sonunda nereye karar kildiniz?

merhabalar,
Mehmet Erdem'de tedavi surecim devam ediyor. 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi görmeme rağmen ne yazıkki gebe kalamadım. Ancak yine de Mehmet Hoca mükemmel, bilgili ve ilgili bir hoca. Cok memnun kaldım. Tüp bebek surecim sanıyorum devam edecek ve Mehmet Hoca ile devam etmeyi umuyorum.

herkese merhaba allah yardıcımız olsun hepimizin mehmet erdemle tedavi görenler tecrübelerini anlatatabilirmisin birde aşılama ve tüp bebek ne kadar mal oldu ödemeyi hemen mi yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim benim tek tüpüm tıkalı eşimde falan sorunum yok ama hayırlısı bakalım 18 şubatta ankaraya gidecem prof nuray bozkurt ve mehmet erdem ikisinden birine bakalım hayırlısı ban yardımcı olursanız sevinirim

Back
X