Ankara gebe klinikleri

crncnrygn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
17
11
3
25
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 2. Gebelik Ayımdan beri doktor kontrolüne gidemedim virüsten dolayı ve devlet hastanesinede gidemiyorum özel hastanelerde 400 TL istiyo muayene için arkadaşım kliniklerde bak dedi bildiğiniz Ankara'da uygun fiyata güvene bileceğim bir klinik varmı şimdiden teşekkür ederim ve şuan da 4 aylık hamileyim

400 lira muayene isteyen özel hastane mi :silah:
Canım o hastaneye göre değişir 100e de vardır 400e de. Uygununu araştırıp bulabilirsin devlete gitmeni tavsiye etmem şu dönemde.

400 lira muayene isteyen özel hastane mi :silah:
Canım o hastaneye göre değişir 100e de vardır 400e de. Uygununu araştırıp bulabilirsin devlete gitmeni tavsiye etmem şu dönemde.
Valla canım bende çok aradım ama Ankara gibi bir yerde zor her aradığım 400 veya 450 diyo bende şaşırdım kaldım :silah:

Valla canım bende çok aradım ama Ankara gibi bir yerde zor her aradığım 400 veya 450 diyo bende şaşırdım kaldım :silah:
Vay arkadaş her ay 400 lira da az para değil yani. İllaki daha ucuz yerler vardır canım tıp merkezi özel klinik vs. O kadar pahalı yerler ikili testleri ayrıntılı ultrasonları kaç paraya yapıyo acaba merak ettim :duduk:

Vay arkadaş her ay 400 lira da az para değil yani. İllaki daha ucuz yerler vardır canım tıp merkezi özel klinik vs. O kadar pahalı yerler ikili testleri ayrıntılı ultrasonları kaç paraya yapıyo acaba merak ettim :duduk:
Aynen valla virüs var diye böyle yapıyorlar 2 aydır kontrole gitmedim bu yüzden

Canım aradım daha Yeni çok teşekkür ederim cinsiyetini öğrene bilirmiyim acaba ayrı bir para alıyolarmı
Yok canım muayene ücretinden hariç bende Düşük riskim vardı idrar tahlili kendileri orda yaptılar ona da para almıyorlar bir tane doktor var bayan ama ilgili çok güzel bakıyor ben2 kere gittim memnun kaldım ama düşürdüm malesef

Yok canım muayene ücretinden hariç bende Düşük riskim vardı idrar tahlili kendileri orda yaptılar ona da para almıyorlar bir tane doktor var bayan ama ilgili çok güzel bakıyor ben2 kere gittim memnun kaldım ama düşürdüm malesef
Geçmiş olsun canım çok yardımcı oldun bu aralar artık kafayı yicektim ne halde olduğunu bilmiyorum çünkü içimi çok rahatlattın ne kadar teşekkür etsem azdır :KK15:

Geçmiş olsun canım çok yardımcı oldun bu aralar artık kafayı yicektim ne halde olduğunu bilmiyorum çünkü içimi çok rahatlattın ne kadar teşekkür etsem azdır :KK15:
Rica ederim Tatlım inşallah Hayırlı Haberler le gelirsin Allah kucağınada almayı nasip etsin konuyu takipdeyim haber edersin inşallah

fazla tutmaz herhalde kadın bilgi vermedi orda sorarım onu göreyim de sıkıntı yok biraz kaygılıyım 3 düşükten sonra oldu bu hamileliğim ve korkuyorum artık her gece dua ederek uyuyorum yani
Canım bu. Arada tahlillerden ne kadar alınıyor onu bilmiyorum ek olarak hatırlatıyım tahlil isterlerse fiyat nedir bilmiyorum.

tutmazdır tutarsa da Doktor rapor yazıyor konuda bi devlet hastanesinde yaptırırsın

Back
X