Valla canım bende çok aradım ama Ankara gibi bir yerde zor her aradığım 400 veya 450 diyo bende şaşırdım kaldım400 lira muayene isteyen özel hastane mi
Canım o hastaneye göre değişir 100e de vardır 400e de. Uygununu araştırıp bulabilirsin devlete gitmeni tavsiye etmem şu dönemde.
Canım hangi semttesin bilmiyorum ama ben Sincan başak tıp merkezine kontrole gittim 60 TL idiValla canım bende çok aradım ama Ankara gibi bir yerde zor her aradığım 400 veya 450 diyo bende şaşırdım kaldım
Ne zaman gittin ben Yenimahalledeyim ama sincana gide bilirimCanım hangi semttesin bilmiyorum ama ben Sincan başak tıp merkezine kontrole gittim 60 TL idi
Bundan bir ay evvel hamileydim kontrole oraya ili defa gittim 60 TL muayene ücreti pandemi dönemi diye oraya gitmiştimNe zaman gittin ben Yenimahalledeyim ama sincana gide bilirim
Vay arkadaş her ay 400 lira da az para değil yani. İllaki daha ucuz yerler vardır canım tıp merkezi özel klinik vs. O kadar pahalı yerler ikili testleri ayrıntılı ultrasonları kaç paraya yapıyo acaba merak ettimValla canım bende çok aradım ama Ankara gibi bir yerde zor her aradığım 400 veya 450 diyo bende şaşırdım kaldım
Canım aradım daha Yeni çok teşekkür ederim cinsiyetini öğrene bilirmiyim acaba ayrı bir para alıyolarmıBundan bir ay evvel hamileydim kontrole oraya ili defa gittim 60 TL muayene ücreti pandemi dönemi diye oraya gitmiştim
Aynen valla virüs var diye böyle yapıyorlar 2 aydır kontrole gitmedim bu yüzdenVay arkadaş her ay 400 lira da az para değil yani. İllaki daha ucuz yerler vardır canım tıp merkezi özel klinik vs. O kadar pahalı yerler ikili testleri ayrıntılı ultrasonları kaç paraya yapıyo acaba merak ettim
Yok canım muayene ücretinden hariç bende Düşük riskim vardı idrar tahlili kendileri orda yaptılar ona da para almıyorlar bir tane doktor var bayan ama ilgili çok güzel bakıyor ben2 kere gittim memnun kaldım ama düşürdüm malesefCanım aradım daha Yeni çok teşekkür ederim cinsiyetini öğrene bilirmiyim acaba ayrı bir para alıyolarmı
Geçmiş olsun canım çok yardımcı oldun bu aralar artık kafayı yicektim ne halde olduğunu bilmiyorum çünkü içimi çok rahatlattın ne kadar teşekkür etsem azdırYok canım muayene ücretinden hariç bende Düşük riskim vardı idrar tahlili kendileri orda yaptılar ona da para almıyorlar bir tane doktor var bayan ama ilgili çok güzel bakıyor ben2 kere gittim memnun kaldım ama düşürdüm malesef
Canım bu. Arada tahlillerden ne kadar alınıyor onu bilmiyorum ek olarak hatırlatıyım tahlil isterlerse fiyat nedir bilmiyorum.Canım aradım daha Yeni çok teşekkür ederim cinsiyetini öğrene bilirmiyim acaba ayrı bir para alıyolarmı
Rica ederim Tatlım inşallah Hayırlı Haberler le gelirsin Allah kucağınada almayı nasip etsin konuyu takipdeyim haber edersin inşallahGeçmiş olsun canım çok yardımcı oldun bu aralar artık kafayı yicektim ne halde olduğunu bilmiyorum çünkü içimi çok rahatlattın ne kadar teşekkür etsem azdır
fazla tutmaz herhalde kadın bilgi vermedi orda sorarım onu göreyim de sıkıntı yok biraz kaygılıyım 3 düşükten sonra oldu bu hamileliğim ve korkuyorum artık her gece dua ederek uyuyorum yani
Canım bu. Arada tahlillerden ne kadar alınıyor onu bilmiyorum ek olarak hatırlatıyım tahlil isterlerse fiyat nedir bilmiyorum.
AynenAynen canım tutsada sıkıntı olmaz 400den iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?