ANKARA GÜLHANE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE DOĞUM YAPANLAR

drygms

BENİMLE KAL...
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
123
55
28
34
Gülhanede doğum yapmayı düşünüyorum. Yakın zamanda doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Özel oda var mı? doğumhanesi nasıl? Gibi gibi..

Evet bende merak ediyorum orayi acaba donanim olarak ve doktor lari nasil lutden bilenler yazsin

Gülhanede doğum yapmayı düşünüyorum. Yakın zamanda doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Özel oda var mı? doğumhanesi nasıl? Gibi gibi..
ben muayene için gidiyorum . 1 hafta önce doğumla ilgili bilgi almak istedim öyle kısa kısa cevapladılar sadece. sorduklarım cevap olursa sana söyleyeyim

özel oda yok özel olan hiç bir şey yok . özel dediğiniz anda burası devlet hastanesi diyorlar hemen
kendi doktorun doğuma giremez doğumu hemşire ve ebeler yaptırıyor doktor oluyormus dogumda ama o gün nöbetçi kim varsa şansına
refakatçi girebiliyor ama sadece kadın olması şartıyla
yoğun bakı unitesi var ama sürekli açık değil çogunlukla kapalıymış ve oradan sorumlu sadece 1 doktor varmış mesela o iiznli o zaman kapalı her saatte de acık degil zaten tam söylemedı ama anladıgım kadarıyla mesaı saatlerınde acıkmıs sadece
dışardan doktor gelip doğuma giremez kesinlikle

sgk varsa zaten her şey ücretsiz yoksa da mesela sgk borcun var o zamanda hem muayenelerde hemde dogumdan 2 ay sonraya kadar analıktan yararlanabılıyorsun

Evet bende merak ediyorum orayi acaba donanim olarak ve doktor lari nasil lutden bilenler yazsin
prof. ları var ama ben hiç girmedim. doktorları zübeyde hanıma bakarak cok cok iyi. zübeyde hanımın ınfertlıte doktorları ıyı ama dogum doktorları genelde stajer alaksız hepsı genc genc saglık ocagı doktorları gıbıer yaz ecete gönder havasındalar

dogum yapan 1-2 kişiyle karsılasmıstım odaaları falan özel gıbı demıslerdı. ben soru sormaya üst kata cıkmıstım söyle bir baktım odalarına devlet hastanesı odası işte bana özel gibi gelmedi ama öyle de yorum yapanı dydum yanı ... herkesın fıkrı başka galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…