canım benim çoook teşekkür ederim.timur hoca bana yalnız coraspin üzüm çekirdeği folic acid verdi gerçi bizde sorun erkek morfolojisi.umarım ocak ayı içinde ben de güzel haberleri verip hamileyim diye yazarım sen yeni annesin bana da dua eder misin ismim pelin.tanıştığıma çok memnun oldum bana da umut oldun donmuşlar için.:))
m bizde de asıl sorun erkek faktörlü fakat bende rezerv azlığı tesbit edildi.. bu da ıvf de şansı düşürüyor doğal yoldan gebe kalmak için sorun olmuyor ama tüp için sorun oluyor çünkü her ne kadar sorun erkek faktörlü de olsa tüp bebek işleminde asıl görev anne adayına düşüyor zaten erkeğin spermlerinin en iyileri seçiliyor ya döllemek için ondan sonra sıl görev anne adayına kalıyor. o nedenle kendime bu kadar çok bakım yaptım.. sorun sende yada eşinde farketmez tutması için kendine özel bakımlar yapmalısın.rahim güçlensin ki embrio tutunsun :) sen yine de bu ay doğal gelişen yumurtanı da aldırıp diğeriyle transferini talep edebilirsin. bu arada çörekotu ballı karışımı hasta olunca mutlaka kullan hem tumurtana hemde rahimine çok faydası olucak. dua edicem canım ama sen de hem meryem oku hem de selati tefriciyeye başla ben hala okuyorum bitiremedim