Kaç haftalıksıh canımHacettepeyi bilmiyorum ben cebeci tip a gidiyorum gebelik takibi icin. Doktorum esra cetinkaya. Memnunum.
Allah tamamına erdirsin canım19 haftaligim canim
Canım ben kızımın takibini de doğumunda orda yaptım memnun kaldım.Doğum sırasında çok rahat sanci odaları tek kişilik klimalı tv. Kalabalık değil fakat muayene sırası çok oluyor.her kont sabah 7 de gidip öğleden sonra 4 de ancak cikabiluyordum. Birazda basık poliklinikler old yer ama takipleri gayet güzel ben 2009 da doğum yapmıştım şu an nasıl bilemiyorum birde 10 hafta dan sonra gebe kabul etmiyordu benim zamanımdaMerhaba kızlar, daha yeni hamileyim. Bi hastanede başlayıp orda doğum yapmak istiyorum dr değişikliği yapmak istemiyorum. Sizce hacettepe hastanesi iyi mi orda doğum yapan muayene olan var mı önerir misiniz? Ayrıca dualarınızı bekliyorum :)
Teşekkür ederim :)Canım ben kızımın takibini de doğumunda orda yaptım memnun kaldım.Doğum sırasında çok rahat sanci odaları tek kişilik klimalı tv. Kalabalık değil fakat muayene sırası çok oluyor.her kont sabah 7 de gidip öğleden sonra 4 de ancak cikabiluyordum. Birazda basık poliklinikler old yer ama takipleri gayet güzel ben 2009 da doğum yapmıştım şu an nasıl bilemiyorum birde 10 hafta dan sonra gebe kabul etmiyordu benim zamanımda
Ben orda doğum yaptım canım memnun kaldım. Biraz kalabalık. Polikliniğe gittim ben doktorlar her ay değişiyo. Hocaya gidersen her muayene de 120 lira gibi bi ödeme yapman gerekiyo.Merhabalar 5 haftalık gebeyim ve bir arkadaş vasıtası ile hacettepe kadın doğum dan randevu aldık. Var mıdır önereceğiniz doktor? Nasıldır hastanenin kadın doğumdaki genel durumu? Çok bilgiye rastlamadım web de
Bende şimdi poliklinikten aldım galiba ama hemşire hocalardan şuan gebe takibi yapan yok dedi acaba riskli gebeliklere mi bakıyorlar ki?Ben orda doğum yaptım canım memnun kaldım. Biraz kalabalık. Polikliniğe gittim ben doktorlar her ay değişiyo. Hocaya gidersen her muayene de 120 lira gibi bi ödeme yapman gerekiyo.
Özel oda var ama doğum zamanında şansına boş olursa tutabiliyosun. Odalar 2 kişilik çok oda var kalabalık olmazsa tek kişi yerleştiriyolar. Geniş aydınlık ferah. Doğumhanede sancı çekilen Odalar tek kişilik.Bende şimdi poliklinikten aldım galiba ama hemşire hocalardan şuan gebe takibi yapan yok dedi acaba riskli gebeliklere mi bakıyorlar ki?
Bir de odalar nasıldı tek kişilik var mıydı?
Bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz da hastane değiştirmek zorunda kalmam. Sağolun cevapladığınız için :)Özel oda var ama doğum zamanında şansına boş olursa tutabiliyosun. Odalar 2 kişilik çok oda var kalabalık olmazsa tek kişi yerleştiriyolar. Geniş aydınlık ferah. Doğumhanede sancı çekilen Odalar tek kişilik.
Rica ederim. Allah tamamına erdirsinBakalım inşallah bi sıkıntı olmaz da hastane değiştirmek zorunda kalmam. Sağolun cevapladığınız için :)
canim hacettepeye gidiyormusun ? Bende oraya gitmeyi dusunuyorum .Hayirli doğumlar nasip etsin rabbimBakalım inşallah bi sıkıntı olmaz da hastane değiştirmek zorunda kalmam. Sağolun cevapladığınız için :)
Amin hepimize hayırlı doğumlar inşallah evet gidiyorum. Çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı hoca muayenesi değil normal gebe polikliniği olarak geçiyor. Randevulu olunca kalabalığın bir önemi yok düzen kurulunca fazla beklemiyorsun. Doğum ve odalarla ilgili ben de burda yazılanlar kadar bilgi sahibi oldumcanim hacettepeye gidiyormusun ? Bende oraya gitmeyi dusunuyorum .Hayirli doğumlar nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?