Ankara Hesaplı Doğum Hastaneleri + Devlet Hastaneleri

Hangi Hastane ?

• Zübeyde Hanım

OY: 0 0,0%
  • Zekai Tahir

• Sami Ulus

• Özel Güven H.

• TOBB

OY: 1 33,3%
  • Bayındır

• Lokman Hekim

• Gazi Ü.

• Hacettepe Ü.

• Ankete Katılan
    3

kucukanneningunlugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
44
19
3
26
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz ancak bizim kendimizi önce Allah'a daha sonra iyi bir hekime, sağlık personeline emanet edelim değil mi ? İşte bu hastane konusuna gelince zorlandım Ankara 'da bir çok özel hastane var ama fiyatlar ne yazıkki bazı aile bütçelerini sarsıyor devlet hastaneleri desek hem kalabalık hemde yani öneren önermeyen çelişkisi Üniversite hastaneleri zaten fazla bilgi yok e biz Ankara anneleri nerede doğum yapıcaz hem kendimizi hem bütçemiz yıpratmadan şu en 8+2 haftalık hamileyim ama hastane ararken doğum korkusuna yakalandım tecrübeli deneyimli anneler lütfen bu küçük anneye yardımcı olun

Şuan Güven Hastanesindeyim çok memnunum ama doğum fiyatı bizi çok zorlar

Ankara universitesi tip fakultesini tavsiye ederim personeli iyi ayrica herhangi bir durumda bebek yogun bakim unitrsi var ben yeni dogum yaptim bebeklerim erken dogdu premature ve kuveze alindi cok sukur hic sikinti yasamadik saglik takipleri konusunda donanimli bir hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…