- 7 Temmuz 2018
- 1
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi dlkerdogan
-
Nasıl irtibat kurabiliriz ?Ankara içi heyet raporu almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. İsteyen arkadaşlar mesaj atabilirse sevinirim. Doğum sonrası izinizi uzatmak için mesaj atabilirsiniz
Ankara içi heyet raporu almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. İsteyen arkadaşlar mesaj atabilirse sevinirim. Doğum sonrası izinizi uzatmak için mesaj atabilirsiniz
Sayfaya uye olamiyorum size nasil ulasabilirimAnkara içi heyet raporu almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. İsteyen arkadaşlar mesaj atabilirse sevinirim. Doğum sonrası izinizi uzatmak için mesaj atabilirsiniz
Ankara'da yaşamıyorum,ancak doğum sonrası izni uzatmak için ne yapmak gerekiyorAnkara içi heyet raporu almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. İsteyen arkadaşlar mesaj atabilirse sevinirim. Doğum sonrası izinizi uzatmak için mesaj atabilirsiniz
Canım tanıdığın Dr varsa rahat alırsın ama 3 hekimin imzalaması lazım heyet raporunda biliyorsun, 20 gün ve üzeri verebiliyorlarbenim de ihtiyacim var alternatif bulabilen var mi?
Hala yardımcı oluyor mu sunuzNasıl irtibat kurabiliriz ?
Rapor veren hastane bulan varsa paylaşsın lütfen :)
Hastane bulan varmı kızlarr
Bana da ulaşabilirmisiniz. Bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?