Ankara kızlık zarı dikimi yaptıran varmı

Fatma95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
160
55
48
Merhaba Ankarada kalıcı kızlıl zarı diktiren olumlu sonuç alan var mı yada yakın zamanda yaptırmak isteyen varsa birlikte gidebiliriz Ankaraya ilk defa bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum

Böyle bir ameliyat yasal değil diye biliyorum

Merhaba Ankarada kalıcı kızlıl zarı diktiren olumlu sonuç alan var mı yada yakın zamanda yaptırmak isteyen varsa birlikte gidebiliriz Ankaraya ilk defa bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum
merhaba bende ankarada yaptirmayi dusunuyorum. siz hangi doktora gitmeyi dusunuyorsunuz

Valla ben Ankara'ya sırf bu konudan dolayı adım atmak istemiyorum. İllaki iyi doktorlar vardır ama benim gittiğim doktor kalıcı yaptim dedi yolladı geçici yapmış bildiğin başka doktora gidince anladım ki hiç birşey yapılmamış. Bursa'ya gelme şansın olursa doktor önerebilirm

Hangi doktora gitmiştiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…