Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara kreş acil yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

adsgulumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
59
9
36
41
Merhaba Mustafa Kemal mahallesinde Aşiyan kolejinin kresi var, bu kresle ilgili bilgisi olan var mi?her türlü bilgi cok degerli simdiden teşekkür ederim.

Merhaba Mustafa Kemal mahallesinde Aşiyan kolejinin kresi var, bu kresle ilgili bilgisi olan var mi?her türlü bilgi cok degerli simdiden teşekkür ederim.

Orayı bilmiyorum ama benim oğlum 2 sene akademi kreşe gitti o tarafta.. cok ilgili ve sabırlılar benim ki biraz fazla inat ve yaramaz :) servis olarak da kreş sahibi kendi özel arabasıyla alıp bırakıyordu cok iyi insanlar karı koca sahipleri. Tavsiye ederim..

Orayı bilmiyorum ama benim oğlum 2 sene akademi kreşe gitti o tarafta.. cok ilgili ve sabırlılar benim ki biraz fazla inat ve yaramaz :) servis olarak da kreş sahibi kendi özel arabasıyla alıp bırakıyordu cok iyi insanlar karı koca sahipleri. Tavsiye ederim..
cok tesekkur ederim. bılgı sahıbı olanlar yardımcı olursa sevınırım

kuzenimin kızı oraya gidiyordu. satranç öğretmenleri var bir bayan. azarlamış çocuğu daha 4 yaşında. çocuk hem okuldan soğudu hem de satrançtan nefret etti. tabi ki değiştirdik okulu ama ne fayda satrançtan hala nefret ediyor. yetkililer de bununla ilgili hic bir yardımda bulunmadı bize.

Back
X