• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara kürtaj için doktor ve özel hastane önerisi lütfen 🙏🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.795
598
31
Arkadaşlar lütfen acil olarak bana özel hastane ve doktor önerisi verebilir misiniz. Kürtaj da tecrübeli ilgili bir doktor olursa sevinirim. Acıbadem sigortam var o sebeple özel muayenehane dışında tavsiyeler olursa çok memnun olurum

İyi geceler konu dışı bir şey sorucam kullanıcı adı karıştırmadıysam eğer siz çok bebek isteyen biriydiniz. Gebeliğiniz de bir sorun mu oldu acaba çok üzüldüm geçmiş olsun 🙏

İyi geceler konu dışı bir şey sorucam kullanıcı adı karıştırmadıysam eğer siz çok bebek isteyen biriydiniz. Gebeliğiniz de bir sorun mu oldu acaba çok üzüldüm geçmiş olsun 🙏
Evet 2 ay bebek istedim sonra bıraktım erteledik o ay gebe kaldım. 7. Haftada da kalbi durdu maalesef. Çok teşekkür ederim 💐🙏🏻

Evet 2 ay bebek istedim sonra bıraktım erteledik o ay gebe kaldım. 7. Haftada da kalbi durdu maalesef. Çok teşekkür ederim 💐🙏🏻
Benimde 12. Hafta da kalbi durmuştu 😔kürtaj oldum patoloji temizdi üç ay sonrası da kimyasal yaşadım eşim ile pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdık meğer pıhtılaşma varmış bende kalp durması sebepli düşüklerin %80 i pıhtılaşma kaynaklıdır dedi doktorda. Yaptırmadıysan mutlaka sende yaptır bu testleri. Allah yardımcın olsun 🌼

• Beğen
Reactions: JES
Hrs hastanesinde coskun aydin diyorum ben

Benimde 12. Hafta da kalbi durmuştu 😔kürtaj oldum patoloji temizdi üç ay sonrası da kimyasal yaşadım eşim ile pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdık meğer pıhtılaşma varmış bende kalp durması sebepli düşüklerin %80 i pıhtılaşma kaynaklıdır dedi doktorda. Yaptırmadıysan mutlaka sende yaptır bu testleri. Allah yardımcın olsun 🌼
Ben zaten kürtajdan sonra toparlayayım hemen gidip pıhtılaşma testi yaptıracağım çünkü ailede de var. Doktora da söyledim gebeliğin 3. Haftası önemsemedi. Çok teşekkür ederim

Back
X