Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Liv hospitalda onerebilceginiz ,gittiginiz,dogum yaptiginiz doktor kimdir? Medicalpark (pinar hanim) ve liv hospital arasinda kaldim.medicalparkta doktor cok iyi hastane iyi degil diyorlar ,livde de icime sinen doktor olmadi..
Siz de ona mi gidiyorsunuz ? Hastane paketinden mi yararlandiniz? Medicalpark pinar telli arasinda kaldim..medicalparki hastane olarak begenmeyenler var..
Medikalparka normal muayene için bir çok kere bizde gittik ama hamilelik sürecinde ne olacağı belli olmaz uzak olmasın düşüncesiyle liv tercihimiz oldu. (Çankaya Yıldızda oturuyoruz)Ve bu süreç içerisinde birkaç kere acil olarak gitmemiz gerekti Randevumuz olmamasına rağmen Başak hanım bizi muayene etti ilgilendi hemen. Eşimin özel bir anlaşması var biz ondan yararlanıyoruz.
Medikalparka normal muayene için bir çok kere bizde gittik ama hamilelik sürecinde ne olacağı belli olmaz uzak olmasın düşüncesiyle liv tercihimiz oldu. (Çankaya Yıldızda oturuyoruz)Ve bu süreç içerisinde birkaç kere acil olarak gitmemiz gerekti Randevumuz olmamasına rağmen Başak hanım bizi muayene etti ilgilendi hemen. Eşimin özel bir anlaşması var biz ondan yararlanıyoruz.
Anladim ben de dikmendeyim liv banada cok yakin o dusunce bende de var ama kecioren ,kazandan gelen varmis medicalparka..ikisini de bir dolasacagim artik tesekkurler