Ankara medicana, acibadem, tobb, guven ikiz gebe icin hangisi?

mermaidangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
30
0
36
A.B.D.
Arkadaslar, medicana suleyman akarsu, acibadem sarp ozcan veya rana karayalcin, ucuyle de gorustum en cok rana hanimi begendim ama hakkinda yorum bulamiyorum, suleyman bey de fena degildi, medicana saglik sgortasi ile cok uyguna geliyor ama ikiz gebelik konusundaki deneyiminden emin olamadim.

Deneyimli anneler, yada halihazirda bu doktorlara giden hamilelerden fikir bekliyorum.

Ikiz gebelerden tobb tada guvene devam edip memnun olan varsa da yazsin lutfen.
Simdiden hepinize tesekkur ederim.

Arkadaşım Tobb iyi bir hastane. fakat bizim Doktorumuz güven hastanesinin doğum bölümünde ki teknoloji alet ve edevatlarinin çok iyi olduğunu söyledi ve Teyzem ikizlerini orada dünyaya getirdi memnun da kaldı Kısmet olursa inşallah bende orada Bebeğimi kucağıma almayı düşünüyoruz . Sende inşallah bebişlerini en rahat ettiğin yerde kolaylıkla en az acıyla dünyaya getirirsin

Amin insallah, bilgiler icin tesekkurler,Teyzeniz hangi doktorla dogum yapti acaba?

Bizin doktor hastane doktoru değildi... Hüsniye Tanboğa şuan bende ona gidiyorum çok memnunum konuşma tarzı açıklaması bilgisi... benim daha 2 aylık senin hamileliğin kaç aylık .

Bizin doktor hastane doktoru değildi... Hüsniye Tanboğa şuan bende ona gidiyorum çok memnunum konuşma tarzı açıklaması bilgisi... benim daha 2 aylık senin hamileliğin kaç aylık .

Pardon ben bunu gormemisim, cok aktif kullanmiyordum, mailime falan da bildirim gelmiyor, simdi girince gordum, ben bu gun 24 u bitirdim.

Kızlar üstünden çok uzun zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim.

Gebe kaldığımda güvenilir ve iyi bir hekim olduğunu düşündüğüm için Acıbadem SARP ÖZCAN a gittim. Genel olarak her şeye; sıkıntı yok, bişe olmaz, normal falan diyip içimi rahatlattiği için bana iyi gibi gelmişti. Ancak bir sure sonra ben de beni dikkatli dinlemediği, söylediğim herşeye sanki evham yapıyormusum gibi" bişi olmaz" diye yaklastığını düşünmeye başladım ve bu düşüncem de de haklı çıktım. İlk gebelik muayenesinde dahiliye doktorunun ben de Tiroid yetmezliğinden süphelendiğini söyledim. Tiroid testi yapmadı. İkinci muayenede yine söyledim yine önemsemedi. Netice de 8. haftada kontrole gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. Yine tiroidi hatırlattım. Yine test yapmadı. Etkisi olmaz falan dedi.

Düşüğün üstünden 6 ay geçti hala hamile kalamadım. Kendisine bir son sans daha verip muayeneye gittim. Hiçbir açıklama yapmadı. Ben yine tiroid deyince bu sefer çok sükür beyefndi test yaptı ve SONUÇ: oldukça ilerlemiş bir hasimato tiroidim varmış!!!!!!! Ve bu tek basına bıle gebeliğe engel ve düşüklere neden oluyormus.

Sarp Bey e çok kızgınım. Bebeğimi kaybettiğim yetmezmiş gibi bir de tedaviye baslamadan 6 ay bosu bosuna bekledim. Ümütlendim her ay. Zaten odasına giren her hasta en fazla 5 dakika da dısarı cıkıyor. Bu kadar kısa muayenelerden, herseye bişi olmaz demesinden süphelenmiştim de böyle bir dikkatsizliği kendisinden beklemiyordum.

Sonucta acıbadem hastanesi, doktor da meshur bir doktor dıye dusunuyoruz ama benım basıma bunlar geldı kızlar. Tabıkı kımse bebeğimi bu yuzden kaybettiğimi soyleyemez ama bu hastalık onlem alınmadıgı takdırde dusuk rıskını yuzde 290 !!!! arttırıyormus. Ben bır de Sarp Bey in soyledıklerıne guvenıp o donemde arazıde calıstım, seyahat ettım.

Sımdı o kadar uzgunum ki...

Ancak sunu da soylemem lazım, hastane olarak Acıbadem den cok memnunum. Baska doktorlarına da gıttım. O yuzden hastanemi değiştirmeyeceğim ancak bundan sonra doktorum kesınlıkle Sarp Ozcan değil....

Rana Karayalcın a gideceğim. Tabi ona da daha once hiç muayene olmadım. İNşallha kendisinden memnun kalırız. O da olmazsa artık sigortaya falan bakmayıp Anatolia Tüp Bebek Merkezinden HAKAN YARALI ya gideceğim.

Var mı kızlar aranızda RANA KARAYALCIN la gorusen, ona devam eden, lütfen varsa yazın yardımcı olun... Kafam karmakarısık olmus durumda kıme guvenecegımı bılemıyorum.

Çok şaşkınım. Triod testi yapılmayan gebelik olmaz ki ? İlk bakılan tetkiklerden.
Ne denilir, sabırlar diliyorum. İnşaallah en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

Çok şaşkınım. Triod testi yapılmayan gebelik olmaz ki ? İlk bakılan tetkiklerden.
Ne denilir, sabırlar diliyorum. İnşaallah en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

Amin canım inşallah ben de hem şaşkın hem de kızgınım... Bir de bunu yapan koskoca Acıbadem Hast. sinin doktoru. Şimdi tiroid tedavisine başladım. İnşallah rabbim hem bana hem isteyen herkese bebeklerimizi hayırsıyla sağlıkla uzun ömürle kucağımıza almayı nasip etsin...

Merhaba,hamileliğimin ilk ayında doktorumla ilgili bilgi aramaya çalışırken yazınızı okudum bir türlü üyeliğim aktif hale gelmediği için size ulaşamadım.şuan hamileliğimin 13. Haftasındayım Acıbadem hastanesine gidiyorum Dr.Rana Karayalçın takip ediyor. Daha sonraki süreçte Rana hocaylamı devam ettiniz merak ettiğim için sizden bilgi almak istedim. Umarım sonraki süreçte herşey yolunda gitmiştir.

Rana hanım nisan 2015te ablamın doğumunu gerçekleştirdi. Ablam herşeyiyle memnundu kendisinden. hatta sezeryan için eniştem beklendiğinden akşam 9da sezeryana aldı ablamı. Acıbadem de hemşirelerin ilgi ve alakası çok iyiydi herşeyden memnun kalınmıştı yani.

Rana hocaya hamilelik dusunmeye basladigimiz zamanlarda hamilelik oncesi gerekli testlerin yapilmasi icin gitmistik. Kendisine hamilelik dusundugumu 3 kere soylememize cilt doktorlarinin bile evli oldugum icin kesinlikle onermedigi roucutan a baslamam gerektigi konusunda cok israrci davrandi. Sivilcelerim icin diane 35 verdi 3 ay kullanmam gerektigini soyledi 2 ay kullanmama ragmen sivilcelerimde cok artis oldu. Hormon sonuclarim duzgun cikmasina ragmen bizi 3 ay oyaladi ve 3 ayin sonunda gittigimde hala beni hatirlamayarak tekrar roucutan ilacindan bahsetti. Doktor secimine karar verme asamasinda kendisine gitmeme karari almamiza neden oldu bu durum.

sanırım pek aktif bir üye değilsiniz. Ancak yine de benim anlamadığım, kadın doğum doktoru niçin sivilce ilacı öneriyor?

Merhaba , Ankara Acibadem hastanesi Rana Hoca nasıl şu anda hamileyim ve dogum icin doktor araştırması yapıyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…