Türkan hanım ve seda hanım iyidirler ama senIn haftamda kabul etmeyebilirler. Önce bir ara sor istersen. Ben çooook araştırdığım için bu konuları görüncehemen yazayım diyorum.
Türkan hanım ve seda hanım iyidirler ama senIn haftamda kabul etmeyebilirler. Önce bir ara sor istersen. Ben çooook araştırdığım için bu konuları görüncehemen yazayım diyorum.
allah razi olsun canim.
insan anca buralardan sorabiliyor cevap veren oldu mu seviniyorum
vallahi zor ismis ben de hayirliaiyla bi doktorumu bulup dogumumu yapayim boyle soru sorani hic cevapsiz birakmiycam insan bunalima gorecek gbi oluyo inan.daha nerde doguracagin belli degil :)
allah hayirlisini versin..
allah razi olsun canim.
insan anca buralardan sorabiliyor cevap veren oldu mu seviniyorum
vallahi zor ismis ben de hayirliaiyla bi doktorumu bulup dogumumu yapayim boyle soru sorani hic cevapsiz birakmiycam insan bunalima gorecek gbi oluyo inan.daha nerde doguracagin belli degil :)
allah hayirlisini versin..
O kadar hak veriyorum ki sana. Bende sürekli sorup cevap alamıyordum ama deneyimlerimi yazacağim. Ankarada seçenek çok ama hepsine başka birsey söyleniyor.
O kadar hak veriyorum ki sana. Bende sürekli sorup cevap alamıyordum ama deneyimlerimi yazacağim. Ankarada seçenek çok ama hepsine başka birsey söyleniyor.
Evet maalesef seçenek çok ve her hastahane için de iyi yorum kötü yorum var; Ben takibimi şuan tıp merkezinde yaptırıyorum ama fırsat kaçırmamak için yarın tamamlayıcı sigortamı Medicana için yaptıracağım; doktor vs yok kafamda henüz ; açıkçası çok beklentim de yok yani kontrollerde birşey atlamasın yeter...