- Konu Sahibi mermaidangel
-
Hanimlar Ankara Medicana'da Suleyman Akarsuya giden var mi? Hakkinda olumlu seyler duydum ama normal dogumu destekliyor mu, sezeryan olanlarin ayaga kalkmasi kolay oluyor mu merak ediyorum, sonucta cerrahin eli onemli, yenidogan yogun bakima yani kuvoze ihtiyaci olan oldu mu, memnun kaldiniz mi, son olarak da ikiz hamile olup kendisine giden var mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Tesekkur ederim hanimlar ilgilendiginiz icin.
Ahh bir de ikiz gebe olup ona devam eden birilerini bulsam.
merhaba garden rose sigortayla ilgili ne gibi sorunun oldu acaba bende sigortayla gitmeyi düşünüyordum
Sağol canım yardımın için bende 4 haftalık hamileyim ama hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremiyorum herkes farklı birsey söylüyor garden rose
Mrb gittiniz miHanimlar Ankara Medicana'da Suleyman Akarsuya giden var mi? Hakkinda olumlu seyler duydum ama normal dogumu destekliyor mu, sezeryan olanlarin ayaga kalkmasi kolay oluyor mu merak ediyorum, sonucta cerrahin eli onemli, yenidogan yogun bakima yani kuvoze ihtiyaci olan oldu mu, memnun kaldiniz mi, son olarak da ikiz hamile olup kendisine giden var mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?