Ankara Medicana Suleyman Akarsu hastalari

mermaidangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
30
0
36
A.B.D.
Hanimlar Ankara Medicana'da Suleyman Akarsuya giden var mi? Hakkinda olumlu seyler duydum ama normal dogumu destekliyor mu, sezeryan olanlarin ayaga kalkmasi kolay oluyor mu merak ediyorum, sonucta cerrahin eli onemli, yenidogan yogun bakima yani kuvoze ihtiyaci olan oldu mu, memnun kaldiniz mi, son olarak da ikiz hamile olup kendisine giden var mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Hanimlar Ankara Medicana'da Suleyman Akarsuya giden var mi? Hakkinda olumlu seyler duydum ama normal dogumu destekliyor mu, sezeryan olanlarin ayaga kalkmasi kolay oluyor mu merak ediyorum, sonucta cerrahin eli onemli, yenidogan yogun bakima yani kuvoze ihtiyaci olan oldu mu, memnun kaldiniz mi, son olarak da ikiz hamile olup kendisine giden var mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

merhaba cnm, ben gebeliğimin 5-6 haftaları suleyman hocaya gittim.kendisinden memnundum,kendisi ilgili güler yüzlü biri alanındada uzmanmış araştırmıştım.

ben sigorta yüzünden medicanayı bırakmak zorunda kaldım,yoksa devam ederdim.doğum vs. yada diğer soruların hakkında bilgim yok yardımcı olamıcam kusura bakma. =(

forumda arama butonundan ismini arattır süleyman akarsu die belki faydalı bilgiler bulursun.

Bende daha hamileliğin 6 haftasın dayım ama hastane doktorlarını hiç bilmiyorum. Yardımcı olamicam ama yinede yazmak istedim Ankara da yaşayan bir anne adayı bulunca :)

merhaba garden rose sigortayla ilgili ne gibi sorunun oldu acaba bende sigortayla gitmeyi düşünüyordum

merhaba , geç gördüm kusura bakma . benim çalıştığım şirketimin bana sağladığı mafre özel sigorta var ,fakat benim özel sigortam 6 aydır yatıyor. annelik gebelik be doğum ile alakalı masrafları karşılamıyor.çünki primin 1 yıldır yatıyor olması gerekıyormuş bende 2.randevumda öğrendim. yoksa memnundum yani =(

Sağol canım yardımın için bende 4 haftalık hamileyim ama hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremiyorum herkes farklı birsey söylüyor garden rose:(

aynı sıkınıtıyı bende cektım valla cok bocaladım bunaldım bıkac doktor gezdım falan.medıcanada olmasını cok ıstedım ama cok pahalı dıe yanaşamadım.en sonunda burdakı arkadasların sayesınde sıncan koru hastanesıne başladım .6şubatta ılkkez seda hocaya gıttım memnun kaldım 20dakıka rahat rahat bakıyo ılgılı ve alakalıydı bana yettı.orda devam edıcem sanırım.bu arada 13+5 im

Bende dün bi kaç arkadasımdan duydum canım balgat koruya karar verdim ümit kocaoğluna bakalım ikimizede hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza

Mrb gittiniz mi

Back
X