Ankara Medicana ya da Medical Park Doktor Önerisi Var mı?

nini_kirmizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
8
2
1
40
Merhaba kızlar
33 haftalık hamileyim bu güne kadar hep bilgi hastanesi Selçuk Arslana gittim fakat 32. haftamda bana "bebek çok iri olacak 2.5 kilo ben seni asla normal doğurtamam." deyince üstüne bir de normal doğumlarda epidural kullanmadıklarını bir kaç kişiden duyunca, hastaneyi ve doktoru değiştirmeye karar verdim.
şimdi medical park ya da medicana hastanesinde normal doğumu destekleyen durup dururken zart diye sezaryen kolayına kaçmayan bir doktora ihtiyacım var.. tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?

15 gün önce medicalpark da dr ertan Öztürk ile doğum yaptım kesinlikle aklınızda hiçbir şüphe olmasın direkt gidin çok ilgili yardımcı size her durumu anlatıp ona göre gidişatı belirliyorsunuz Tamamen sizin ve bebeğinizin durumuna göre doğum yaptırıyor öncelikle normal doğum öneriyor ama dediğim gibi size ve gidişata bağlı ben Ertan beyi tavsiye ediyorum

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
ertan bey biraz sezaryen yanlısı diye duydum. bir kez düşük yapmıştım o zaman gitmiştim. dedim ben düşük yaptım, allaahhh o zaman o test yapılacak eşinden senden şunlar yapılacak diye gözümü korkutmuştu o yüzden biraz ertan beye karşı sıcak bakamıyorum pek

bende medicanayı düşünüyorum ama karar veremedim medical park bana uzak keçiörendeyım ben

Seda Hanım'a gidiyordum bende medicanada ama epidural için oldukça çelişkili konuştu. Mutlaka hatırlat doğumdan bir gün önce doktor ayarlayalım vs dedi. Bende değiştirdim hastaneyi.

Merhaba benim doğuma daha var ama açıkçası çok tedirginim ; çocukluğumdan beri doğum benim için kabus Ben medicanaya gideceğim bundan sonra ama hiç doktor bilmiyorum biraz şansıma olacak yani... Benim kafamdaki de takibimi düzgün yapsın; bir de o gün geldiğinde sezeryan isteğimde beni hiç zorlamasın :)

medical parkta doğum yaptım, de ahmet bey 36cı hafta başladım kendisine ilgiliydi
39+3 de bebeğim yurkardaydı 1 hafta bekleyeceğiz suyun da az 1 hafta sonra karar veririz dedi ertesi gün epiduralsiz normal doğum yaptım, ama epidurali ben istemedim

merhaba,

bende medicana da ayla hanıma gidiyorum. acaba kendsine giden var mı? biraz çelişkilerim var yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…