Erkek İnfertilitesi Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada baska iyi bi doktor ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Kizlar yardimci olurmusunuz.. Hangi hastane iyi nereyi tercih etmeli :/

kimse bakmıyor heralde ya
bende kararsızım eşim kaan bey diyor ama en son okuduğum yorumlar sanki ona olan inancımı sarstı birde biz istanbuldayız o yüzden bende emre bey yada halit fırat hoca arasında kararsızım

bende kararsızım eşim kaan bey diyor ama en son okuduğum yorumlar sanki ona olan inancımı sarstı birde biz istanbuldayız o yüzden bende emre bey yada halit fırat hoca arasında kararsızım

Merhaba bende ankada kaan aydos dışında doktor arıyorum 7yıldıŕ kaan hocanin hastayiź ama ilerleme sıfıŕ iyi bir doktor arıyorum bende fakat bulamadım. İstanbul'da alternatif cok fazla emre beylede görüstüm ama gitmedik ankarada olsun istedigimiz icin siz istanbul yönünden sanslisiniz kaan hoca yı bu durumda tavsiye etmem ama tabii siz bilirsiniz Allah dogru insanlarla karsılastırsın cümlemizi

Merhaba bende ankada kaan aydos dışında doktor arıyorum 7yıldıŕ kaan hocanin hastayiź ama ilerleme sıfıŕ iyi bir doktor arıyorum bende fakat bulamadım. İstanbul'da alternatif cok fazla emre beylede görüstüm ama gitmedik ankarada olsun istedigimiz icin siz istanbul yönünden sanslisiniz kaan hoca yı bu durumda tavsiye etmem ama tabii siz bilirsiniz Allah dogru insanlarla karsılastırsın cümlemizi

amin canım ya inan okadar kararsızım ki tabiki kader kısmet nasip işi ama ne bileyim 2,5 yıldır gittiğim bi doktorum vardı fiyatlarda gayet güzel ama sadece para işi değil kadın bana pek işin ehli gibi gelmedi diye bıraktım zaten kadındoğumcuydu eşim için ürolog baktık oda kaan bey ve emre beydi.kaan bey için son zamanlarda duyduğum yorumlar ve ankarada olması bizi emre beye yönlendirdi hafta sonu emre beye randevu almak isterken bi baktık ki EMRE BEY BAHÇECİDEN AYRILMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜK hakkımızda hayırlısı olur inş.bakalım rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Canim Biz kaan beye karar verdik bilmiyorum baska varmi ankarada iyi bi doktor :( Sanirim nasip isi yani kaan beyden memnun olanda cok olmayanda var diger doktorlarda oyle ALLAH nasip etsin yeter ki..

Biz ankarayi tercih ettik. Negativ sonuclansada ilk defa muayene olan biri için gayet güvenilir bi yer. Doktorun konuşması olsun hemşirelerin ilgisi alakası olsun. Temizlik açısından çok steril. Kesinlikle bidaha yaptırSam yine aynı adrese giderim. Hrs tüp bebek kliniği. Doktor tarik aksu

Canim Biz kaan beye karar verdik bilmiyorum baska varmi ankarada iyi bi doktor :KK43: Sanirim nasip isi yani kaan beyden memnun olanda cok olmayanda var diger doktorlarda oyle ALLAH nasip etsin yeter ki..

valla canım buişler nasip kısmet işi eee öyle oluncada olumsuzlukla sonuçlanınca normal olarak herkes doktora biraz bağlıyor kaan beyden memnun olan çok tabiki bende denemek isterdim ama ankaraya gidecek kadar eşimde çok problem yok diyor istanbuldaki bi ürolog tabii o sıradan bi ürolog ama yinede anlar enazından diye düşünüyorum ankarada kadın doğum doktoru var infertiliteci ona giden arkadaşlarm memnun tabi erkek kısırlığına bakıyor mu bilmiyorum muharrem doğan istersen bi araştır derim

Merhaba bizde kaan beyin hastasıydık. Karabükteki doktorumuz çok övmüştü onu bizde ona ulaştık. Tese ameliyatı yaptı. Memnun kaldık ama tüp bebek sonunda gebelik gerçekleşmedi. İlerisi için ne olur bilmem. Hayırlısı olsun hakkınızda.

burda okuduklarimdan yola cikarak celalettin peru ile temasa gecin
abimler kaan aydosa gitti ama simdi tup bebek icin abime tese yapip sperm aricak gozukurde yok acip bulma ihtimali %20demis

canım kaan beyin muayene ücreti 250 ocaktan sonrada 400 olacak.ayrıca çok sonraya gün veriyo

canım kaan beyin muayene ücreti 250 ocaktan sonrada 400 olacak.ayrıca çok sonraya gün veriyo
saol canım fiyat hakkında bilgim yoktu ama zaten ben istanbuldayım ve ilk tüp bebek heyecanını yaşadık ve maalesef hüzünlü bitti rabbim donmuş bebişlerimizle yüzümüzü güldürsün inş.

saol canım fiyat hakkında bilgim yoktu ama zaten ben istanbuldayım ve ilk tüp bebek heyecanını yaşadık ve maalesef hüzünlü bitti rabbim donmuş bebişlerimizle yüzümüzü güldürsün inş.

ins tutar canim ya
celalettin peru yu deneyin bence bi gidin

Celalettin peru dahiliye uzmani deil mi kizlar?by-pass ameliyati icin kulak burun bogazciya gider misiniz.
kaan beye 1 sene kadar devam ettik sonra ben donasyon denemek istedim ama 2 denemede negatif sonuclandi.simdi tekrar kaan aydosa gitmeyi dusunuyoruz.bence iyi bir doktor ama bu tedavi sureci uzun.insanin zaman zaman umudu kiriliyor ama vazgecmemek gerekiyor.
emre beyinde cok adini duydum ama biz ankarada oldugumuz icin kaan hocayi tercih ettik.

arkadaşlar herkes kaan hocayı överken ve resmi sitesinde gerçekten çok açıklayıcı bilgiler varken acaba neden memnun kalmadınız neler yaşadınız bizde ilk defa gitcez 01.ekim.2015 sıra aldık zaten 4 yıldır bekliyoruz lütfen açıklayın cünkü benim içimdeki umudumun kırılmasını istemiyorum

arkadaşlar herkes kaan hocayı överken ve resmi sitesinde gerçekten çok açıklayıcı bilgiler varken acaba neden memnun kalmadınız neler yaşadınız bizde ilk defa gitcez 01.ekim.2015 sıra aldık zaten 4 yıldır bekliyoruz lütfen açıklayın cünkü benim içimdeki umudumun kırılmasını istemiyorum
Kaan hocaya gtme sebebiniz nedr bizde hastasıyız azosperm

Bizde Kaan beyni hastasıyız. Çok çokta memnunuz, çok yol katlettik ne istediğiniz
Anlatırsanız en olurunu söylüyor.

arkadaşlar mesajları okuyamadım ama başlığa cevaben: AN İTİBARİYLE HAMİLEYİM :) bende sorun çıkmamıştı. eşimde DNA hasarı vardı. KAAN AYDOS'a gittik. Allah razı olsun ondan. doğru teşhis doğru tedavi... TAVSİYE EDİYORUM

eğer sizde sorun yoksa mutlaka gidin derim. benim eşimin sperm sayısı-yönü-hızı her şeyi normaldi. ama kaan beye gidince gördük ki DNA hasarı diye bişey varmış. aynı zamanda ilk muayene ücreti dışında ücret almıyor. tahlil ve ilaç ücreti var sonrasında. yaklaşık 6ayda sorunumuz çözüldü. 3 ay içinde de doğal yoldan hamile kaldım :)

Back
X