Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse bakmıyor heralde yaKizlar yardimci olurmusunuz.. Hangi hastane iyi nereyi tercih etmeli :/
kimse bakmıyor heralde ya
bende kararsızım eşim kaan bey diyor ama en son okuduğum yorumlar sanki ona olan inancımı sarstı birde biz istanbuldayız o yüzden bende emre bey yada halit fırat hoca arasında kararsızım
Merhaba bende ankada kaan aydos dışında doktor arıyorum 7yıldıŕ kaan hocanin hastayiź ama ilerleme sıfıŕ iyi bir doktor arıyorum bende fakat bulamadım. İstanbul'da alternatif cok fazla emre beylede görüstüm ama gitmedik ankarada olsun istedigimiz icin siz istanbul yönünden sanslisiniz kaan hoca yı bu durumda tavsiye etmem ama tabii siz bilirsiniz Allah dogru insanlarla karsılastırsın cümlemizi
Canim Biz kaan beye karar verdik bilmiyorum baska varmi ankarada iyi bi doktorkimse bakmıyor heralde ya
bende kararsızım eşim kaan bey diyor ama en son okuduğum yorumlar sanki ona olan inancımı sarstı birde biz istanbuldayız o yüzden bende emre bey yada halit fırat hoca arasında kararsızım
Kizlar yardimci olurmusunuz.. Hangi hastane iyi nereyi tercih etmeli :/
Canim Biz kaan beye karar verdik bilmiyorum baska varmi ankarada iyi bi doktorSanirim nasip isi yani kaan beyden memnun olanda cok olmayanda var diger doktorlarda oyle ALLAH nasip etsin yeter ki..
canım kaan beyin muayene ücreti 250 ocaktan sonrada 400 olacak.ayrıca çok sonraya gün veriyokimse bakmıyor heralde ya
saol canım fiyat hakkında bilgim yoktu ama zaten ben istanbuldayım ve ilk tüp bebek heyecanını yaşadık ve maalesef hüzünlü bitti rabbim donmuş bebişlerimizle yüzümüzü güldürsün inş.canım kaan beyin muayene ücreti 250 ocaktan sonrada 400 olacak.ayrıca çok sonraya gün veriyo
saol canım fiyat hakkında bilgim yoktu ama zaten ben istanbuldayım ve ilk tüp bebek heyecanını yaşadık ve maalesef hüzünlü bitti rabbim donmuş bebişlerimizle yüzümüzü güldürsün inş.
canım hayırlısı olsunsaol canım fiyat hakkında bilgim yoktu ama zaten ben istanbuldayım ve ilk tüp bebek heyecanını yaşadık ve maalesef hüzünlü bitti rabbim donmuş bebişlerimizle yüzümüzü güldürsün inş.
Kaan hocaya gtme sebebiniz nedr bizde hastasıyız azospermarkadaşlar herkes kaan hocayı överken ve resmi sitesinde gerçekten çok açıklayıcı bilgiler varken acaba neden memnun kalmadınız neler yaşadınız bizde ilk defa gitcez 01.ekim.2015 sıra aldık zaten 4 yıldır bekliyoruz lütfen açıklayın cünkü benim içimdeki umudumun kırılmasını istemiyorum
Bizde Kaan beyni hastasıyız. Çok çokta memnunuz, çok yol katlettik ne istediğinizarkadaşlar herkes kaan hocayı överken ve resmi sitesinde gerçekten çok açıklayıcı bilgiler varken acaba neden memnun kalmadınız neler yaşadınız bizde ilk defa gitcez 01.ekim.2015 sıra aldık zaten 4 yıldır bekliyoruz lütfen açıklayın cünkü benim içimdeki umudumun kırılmasını istemiyorum