• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara memorial mı medicana mı

Mblog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
375
Puanlar
38
Kızlar Ankara da doğum yapacağım memorial da sadece doğum ve medicana da sadece doğum fiyatını bilen var mı

Kimse yok muuu

Merhaba. 27 Eylülde Memorial da doğum yapan biri olarak söylüyorum güzel bir hastane ve ilgili bir hekim eşliğinde sezeryan doğum yaptım. Memorialı öneririm. Uzm. Dr. Burak Çağlarsu hekimimdi. Doğum öncesi ve sonrasında ilgisi harika.Dikişlerimde ağrı ilk zamanlarda oldu ve artık yok ğörüntü olarak da güzel düşünürsen bir görüş derim.

Van'da yaşadığım Ankara'ya tayin olduğum için ben 6. Aydan sonra yapılan doğum paketini aldım ve fiyatı 90.000 TL idi. Şu an durum nedir bilmiyorum.

Van'da yaşadığım Ankara'ya tayin olduğum için ben 6. Aydan sonra yapılan doğum paketini aldım ve fiyatı 90.000 TL idi. Şu an durum nedir bilmiyorum.
Doktorun uzman veya doçent olması rakamı değişiyor ama daha dün fiyat aldım 90-110 arası paketler

Merhaba. 27 Eylülde Memorial da doğum yapan biri olarak söylüyorum güzel bir hastane ve ilgili bir hekim eşliğinde sezeryan doğum yaptım. Memorialı öneririm. Uzm. Dr. Burak Çağlarsu hekimimdi. Doğum öncesi ve sonrasında ilgisi harika.Dikişlerimde ağrı ilk zamanlarda oldu ve artık yok ğörüntü olarak da güzel düşünürsen bir görüş derim.
Doktorum dışardan canım zaten de ilgileri nasıl diye merak ettim

Çok iyi ilgileri hemşireler her şeyi anlatıyor bebekle ilgili her besleme saatinde gelip besliyor ve bize bilgi verip öğretiyorlardı.

Back
X