Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ne durumdasınız tedavinizdeBen gidiyorum canım
Yumurta toplama icin tedavi surecindeyim , ortak bi telefon var ve aradiginda mesaj attiginda hemsireler aninda ilgilenip hoca ile gorusme sagliyor, hastalari ile yakinen ilgileniyorBu hocaya giden kimse yok mu?
Evet bende gidiyorum. Çok memnunum bilgi ve tecrübesi, güvenilir başarılı bir hocamız.Yumurta toplama icin tedavi surecindeyim , ortak bi telefon var ve aradiginda mesaj attiginda hemsireler aninda ilgilenip hoca ile gorusme sagliyor, hastalari ile yakinen ilgileniyor
Evet ama bunu söylesen sen obsesifsin der ki bana dedi :) beni kontrol mü ediyorsun da der. Garantici ve emin adım atmayı sever. işine karışılmasını istemez kızar. Ben kafamı rahatlatmak için soru soruyorum halbuki. çok uzaktan şehir dışı gelip dönüyorum. Tek çalışmasının sebebi de bu işine karışılmayı sevmiyor. Eczaneyi hemşireye sorun birkaç sokak aşağıda indirimli bir yer var. Hep alır ve söylerseniz toplu indirim oluyor iğnede vitaminde hepsinde.Hocanın en büyük artısı obsesif olması aslında bu yuzden surec ile ilgili ve ekibini de oyle yetistirmis Sen hangi aşamadasın peki
Keşke dönüp hemşireye sorsaydınız ya tüh. Çok eczane var oralarda biri muhakkak en indirimli olanıBen yakın bir eczaneye gidiyorum orda olmadigi icin eczane grubuna mesaj atiyor hangi semtte varsa ordaki eczaneye gidip aliyorum
Dün baska bi eczaneye sordum tam acilin arsisindakine , piyasadan yüksek fiyata sattımecbur aldim
Bugun hatta acilin karsi caddesinde bi kac eczane gezdim catlatma ignesi icin 4.de buldum sukurKeşke dönüp hemşireye sorsaydınız ya tüh. Çok eczane var oralarda biri muhakkak en indirimli olanı![]()
şuanki fiyat ne acaba?Evet ama bunu söylesen sen obsesifsin der ki bana dedi :) beni kontrol mü ediyorsun da der. Garantici ve emin adım atmayı sever. işine karışılmasını istemez kızar. Ben kafamı rahatlatmak için soru soruyorum halbuki. çok uzaktan şehir dışı gelip dönüyorum. Tek çalışmasının sebebi de bu işine karışılmayı sevmiyor. Eczaneyi hemşireye sorun birkaç sokak aşağıda indirimli bir yer var. Hep alır ve söylerseniz toplu indirim oluyor iğnede vitaminde hepsinde.
Yukardaki arkadaşa sor istersen ben günceli tam bilmiyorum.70 bin üzeri +ilaçlar olması lazım. zaten %40 en az zam gelir ocakta :)şuanki fiyat ne acaba?