Ankara Memorial, Prof Dr Aygül Demirol ile tüp bebek tedavisi olanlar

Destek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
1.680
1.177
83
37
Aygül Demirol hocaya gidip memnun olanınız var mı? İlgisi nasıl, direk irtibat kurabiliyor musunuz? Lab ın başarısı nasıl? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Yumurta toplama icin tedavi surecindeyim , ortak bi telefon var ve aradiginda mesaj attiginda hemsireler aninda ilgilenip hoca ile gorusme sagliyor, hastalari ile yakinen ilgileniyor
Evet bende gidiyorum. Çok memnunum bilgi ve tecrübesi, güvenilir başarılı bir hocamız.

Hocanın en büyük artısı obsesif olması aslında bu yuzden surec ile ilgili ve ekibini de oyle yetistirmis Sen hangi aşamadasın peki

Bu arada surecteki igneleri nerden temin ediyorsun , ben sevilay eczanesine gidiyorum orasıda eczane gruplarina mesaj atiyor o sekilde gidip aliyorum

Hocanın en büyük artısı obsesif olması aslında bu yuzden surec ile ilgili ve ekibini de oyle yetistirmis Sen hangi aşamadasın peki
Evet ama bunu söylesen sen obsesifsin der ki bana dedi :) beni kontrol mü ediyorsun da der. Garantici ve emin adım atmayı sever. işine karışılmasını istemez kızar. Ben kafamı rahatlatmak için soru soruyorum halbuki. çok uzaktan şehir dışı gelip dönüyorum. Tek çalışmasının sebebi de bu işine karışılmayı sevmiyor. Eczaneyi hemşireye sorun birkaç sokak aşağıda indirimli bir yer var. Hep alır ve söylerseniz toplu indirim oluyor iğnede vitaminde hepsinde.

Ben yakın bir eczaneye gidiyorum orda olmadigi icin eczane grubuna mesaj atiyor hangi semtte varsa ordaki eczaneye gidip aliyorum
Dün baska bi eczaneye sordum tam acilin arsisindakine , piyasadan yüksek fiyata sattı mecbur aldim

Ben yakın bir eczaneye gidiyorum orda olmadigi icin eczane grubuna mesaj atiyor hangi semtte varsa ordaki eczaneye gidip aliyorum
Dün baska bi eczaneye sordum tam acilin arsisindakine , piyasadan yüksek fiyata sattı mecbur aldim
Keşke dönüp hemşireye sorsaydınız ya tüh. Çok eczane var oralarda biri muhakkak en indirimli olanı

şuanki fiyat ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…