Ankara Ortadoğu hastanesinde doğum yapanlar bi bakabilirmi?

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
Merhaba kızlar dun Ortadoğu hastanesine cinsiyet öğrenmeye ve doğum ücretlerini öğrenmek için gittim. Kızım olacagını öğrendim :) doktorum prof. Dr Hasan kafalı idi. Memnun ayrıldık kendisinden ne istediğimizi anladı ve memnun ettı bizi. Doğum ücreti: normal doğum 2500 tl sezeryan: 2750 tl. Bu hastanede doğum yapan yada doktor beyin hastası olan varmı acaba?

Bunu ben de merak ediyorum doğrusu. ama hiç cevap verene rastlamadım. ben de bir tek Hasan beyden memnun kaldım.

Bunu ben de merak ediyorum doğrusu. ama hiç cevap verene rastlamadım. ben de bir tek Hasan beyden memnun kaldım.
Diğer doktorlara muayane oldunmu hiç ben direk hasan beye gıttım. Diğer doktorların muayane ücretide aynıymış ama doğum ücreti farklılık gösteriyormus sanırım

Diğer doktorlara muayane oldunmu hiç ben direk hasan beye gıttım. Diğer doktorların muayane ücretide aynıymış ama doğum ücreti farklılık gösteriyormus sanırım
hamile kalmadan önce sultan hanıma gittim. hamile kalınca günnur hanıma giderek hayatımın en büyük hatasını yaptım. karşısındakine aşırı derecede saygısız, araya seviye koymayan, kız! diye hitap eden, önyargılı bir doktor. hem sağlık bakanlığına hem de hastaneye şikayet ettim. mesleğini sevmiyormuş son iki yıldır seviyormuş (!) sevdiği hali buysa... daha önce uzun uzun yazmıştım.
12. haftam bitmeden inatla bebeğime erkek demişti bir de... emin misiniz kordon falan olmasın dedim "yok bee, öyle kordon mu olur erkek işte bu dedi" ki kızmış bebeğim. hem kötü bir doktor hem de uslübu aşırı derecede sıkıntılı. burada başka şilayetler de okumuştum keşke gitmeseydim.
hasan beye gelince iki kez gittim. iyi bir doktor gibi geldi. kibar en azından ve insanı rahatlatıyor. ama sırf şu günnur u görmemek için o hastanede doğum yapmak istemiyorum. kadın doktorlar istisnalar tabi ki vardır ama gerçekten problemli. ben de doğurdum ne var havasında hepsi...

Ben ilk kez gitim ve gırıs ysptırırken sekreter bana hasan beye git memnun kalacagına garanti veriyorum dıye girişimi oraya yaptı kontroller için Zübeyde hanım Doğum evine gitmeye devam ediyorum aslında doğumu hasan beyle yapacağım ortadoğuda.

Ben tamamen bıraktım orayı. Hasan bey hakkinda devam eden bir dava varmış. Rapor yüzünden. Turgut özal dan gelen bir doktor o.
Kaza gecirdim kontrole gelicem ama işten çıkıp hemen gelicem bana rapor yazmaniz lazim dedim. Kazada yaralanmadiysan rapor yazmam dedi. Ben de başka doktora gittim. Rapor konusunda sikintiliymis. Artik ne yaptı neden dava acildi bilmiyorum. Medicanada yapacağım doğumu.

Bende calişiyorum fakat rapor konusunda sıkıntı yasamadım hiç. Turgut özaldan geliyor olması ne değiştırıyor o hastaneyide bilmiyorum acıkcası? Medikanada fiyatlar nasıl baya tuzlu diye biliyorum ama

Bende calişiyorum fakat rapor konusunda sıkıntı yasamadım hiç. Turgut özaldan geliyor olması ne değiştırıyor o hastaneyide bilmiyorum acıkcası? Medikanada fiyatlar nasıl baya tuzlu diye biliyorum ama
turgut özal cemaat hastanesiydi. fetö dolayısıyla bir soruşturma geçirmiş sanırım. rapor yazdığı kişilerle alakalı bir sıkıntı olmuş olabilir. tam bilmiyorum. tek bildiğim rapor nedeniyle hakkımda dava açıldı, bir sorun yoksa rapor yazmam dedi. ben de o öyle deyince gitmedim bir daha.
iyi de olmuş. şimdi ki doktorumdan çok memnunum. geçen eczanede karşılaştık ilaç yazmıştı onları alacaktım. bir de gaviscon istedim eczacıdan. "söyleseydin onu da yazardık para verme, ben hemen yeni reçete yazar ekleme yaparım" dedi. ne rapor konusunda ne de başka konularda bir dediğimi iki yapmadığı gibi, randevularda en az 25 dakika sohbet ediyor benimle. bütün çocukları çocuklarının adları, yaşlarına kadar biliyorum. gerekli bilgiler mi? hayır, ama başından savmıyor, hem anlatıyor, hem soruyor hem de günlük hayattan sohbet ediyoruz.

tahlil için sıra beklemiyorum, nst'ye özel odada kendi kendime keyifle giriyorum. eşim ve kızım da geliyor. kızım oyuncaklarıyla oyun oynuyor yanımda. ve muayene için ortadoğu ile aynı parayı ödüyorum. ortadoğu hastanesine allah muhtaç etmesin valla beni. o kadar nefret ettim. acilinden de pratisyeninden de kadın doğumcularından da. en fazla 10 dakika muayene yallah. kapıda hasta bekliyor. hepsinde bi sinir bi stres. hastanenin tek politikası her şeyden para al al al al... doktorlara çok yüklenmişler hepsinin stresi, siniri yüzünden okunuyor. hastasını tanımıyor. tanısa da her şeyi baştan soruyor. unutuyor, unutuyor...

şu an doğuma 4000 ödeyeceğim. doktorum lina'dan gelecek. medicananın kendi doktoru değil. bakalım. çok mutluyum, huzurluyum. ikinci doğumumda yaklaşık 20 doktordan sonra iyi bir doktor buldum. doğumum da güzel geçer inşallah.

Merhaba gönderinın üzerinden baya gecmis ama umarım bana yardımcı olursunuz . Benim dé dün kontrolüm vardı. İlk kez nst ye girdim ve dediğiniz gibi iki kisi girmek ver oğlumu eşimi gorememek çok sinir bozuvuydu. Hasan hoca toplam 5 dk surmemistir. Muayene etti ve. Çok s in irli gibiydi. Suit Oda sorduk artı 1000 lira dedielr farkı ne dedim refakatci falan dedi. Ne yani ben normal odada eşimle çocuğumlâ kalamayacak miyim. Bana hastanenizi onerirmisinz. 4000 veririm ben de . Ama yoruldum hastane arastirmaktan ve. Param rezil olup .ortadoğu ya git.ekten

merhaba. aylarca doktor ve hastane aradıktan sonra ben medicana'da aliye ebe ve dr. zeynep arpacı ile doğum yaptım. bir daha yapsam yine orada yaparım. gözüm kapalı giderim. lina'dan da memnundum ben. kontrollerim orada oldu. kontrol ve nst için her seferinde hastaneye gitmektense kadın sağlığı merkezine gidip sakin sakin nst ye girmek benim için harikaydı. sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum. sağlıklı doğumlar dilerim...

Teşekkürler yorum icin.. medikana 5700 fiyat verdi . Fazla geldi. Ben de 4500 medikal park ı tercih edicem bakalım 4 hafta kaldı doğuma umarım ben de memnun kalırım.

Teşekkürler yorum icin.. medikana 5700 fiyat verdi . Fazla geldi. Ben de 4500 medikal park ı tercih edicem bakalım 4 hafta kaldı doğuma umarım ben de memnun kalırım.
ben lina'dan gittiğim için 4100 tl ye yaptım doğumu. bana da bireysel sorduğumda o civarda fiyat vermişlerdi. lina'da zeynep hanım'ın hastasıydım. doğum ücreti 3600 normalde. ben epidural istediğim için +500. 4100 oldu fiyat. o şekilde sorabilirsiniz. kendi doktorları olmayınca daha uygun oluyor. medical park'ı ben de araştırdım. bana biraz uzaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…