Ankara özel hastane arıyorumm yardımmmm

Ankara'da Bayındır Hastanesi Dr. Tülin Dabakoğlu doğumumu yaptırdı. Çok iyi bir doktor, tavsiye ederim. Hastane de çok iyi. Ben de geçen sene buradan hastane önerileri arıyordum, sizler gibi. Bir arkadaşım tavsiye etti doktor hanımı. Özel hastanede doğum yapma imkanı olanlar için Ankara'da en iyi hastanelerden ve doktorlardan biri. Herkese sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını dilerim.

Slm kizlar bende insallah mart sonu nisan basi gibi dogum yapcam 2. Cogumuz olcak insallah
Birincide 2014 mayis annesiydim hep sincan koru ya meltem hanima gitmisdim son hafta vazgecip etimedde banu hanimda dogum yaptim cok da memnun kaldim temizlik personel dr hersey cok guzeldi koru hastaneden ziyade ticarethane olmus dogum ucretini kartdan cekmiyolardi illa nakit olmaliymis fatura eksik duzenleniyomus falan cok sinir etmislerdi ben etimedi tavsiye ederim insallah oglumuda orda dunyaya getircem

Ankara'da Bayındır Hastanesi Dr. Tülin Dabakoğlu doğumumu yaptırdı. Çok iyi bir doktor, tavsiye ederim. Hastane de çok iyi. Ben de geçen sene buradan hastane önerileri arıyordum, sizler gibi. Bir arkadaşım tavsiye etti doktor hanımı. Özel hastanede doğum yapma imkanı olanlar için Ankara'da en iyi hastanelerden ve doktorlardan biri. Herkese sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını dilerim.

Canım fiyat olarak ne kadar verdin ve sezeryan mı normal doğum mu yaptın? Bende Tülin Hanıma gideceğim ama fiyat bilgisi bulamadım

Sezareyen oldum, polihidramnios ve yaşım nedeniyle, fiyat paket olarak 5500 idi yanlış hatırlamıyorsam, muayene ücretleri hariç, doğum paketi, özel oda refakatçi dahil. Özel hastaneler aşağı yukarı bu fiyat ama doktorumuz iyi ve hastane şartları güzel, özel hastanede doğum yapmak için imkanı olanlara tavsiye ederim

Bayındır Hastanesi ile telefonda görüştüm eşimin çalıştığı kurum ile anlaşması olduğu için muayene ücreti olarak 35 lira katılım ücreti alınıyormuş yine anlaşması olduğu için sezeryan 1750 normal 2100 katılım ücreti alınıyormuş :KK54:

Back
X